StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Vanaf 13 december 2021 kunnen inwoners van Stad aan ’t Haringvliet terecht in het Inspiratiehuis Stad Aardgasvrij aan de Jan van Halfwassenaerstraat 11 in Stad.

Inspiratiehuis Stad Aardgasvrij aan de Jan van Halfwassenaerstraat 11

Op verschillende momenten in de week kan je langs komen om vragen te stellen en informatie te krijgen over waterstof en energie besparen.

  • Hoe start ik nu al zelf met energie besparen?
  • Op welke manier kan ik de isolatie en ventilatie van mijn huis verbeteren?
  • Hoe werkt dat nou, als je je huis verwarmt met groene waterstof in plaats van aardgas?
  • En hoe zit het met de alternatieven, zoals een warmtepomp?
  • Is koken op een inductieplaat echt zo makkelijk?

Feestelijk moment
Op 17 en 18 december 2021 hebben we speciaal een lekker drankje en hapje klaarstaan voor als u langskomt. Omdat wij er voor willen zorgen dat u voldoende afstand kan houden hebben we in de achtertuin een tent met verwarming gezet. Door te werken met een looproute waarbij u binnenkomt via de voordeur en vertrekt via de achterdeur zorgen wij ervoor dat het voor iedereen prettig verloopt.

  • Vrijdag 17 december 13.00-17.00 uur
  • Zaterdag 18 december 10.00-17.00 uur

Vanaf eind januari 2022 is de woning een maandlang verwarmt met waterstof door een waterstof cv-ketel. We kunnen u dan laten zien hoe het werkt en hoe we dit veilig hebben gedaan. Er zullen werkende waterstof cv-ketels te zien zijn van drie verschillende leveranciers. Hierover volgt in de komende weken meer informatie.

Bezoek op afspraak
Door de huidige aangescherpte coronamaatregelen werken we met een bezoek op afspraak. Bel of mail om een afspraak te maken via 06 – 21 515 646 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U kunt op www.stadaardgasvrij.nl/maak-hier-uw-afspraak/ ook zelf uw afspraak voor een bezoek plannen.