De 2e informatieavond van Stad Aardgasvrij op 16 februari 2022 zal niet online plaatsvinden, maar in 't Trefpunt. Jonathan Reitsma zal d.m.v. een presentatie u bijpraten over Stad Aardgasvrij.

Geld

Deze keer leggen we uit wat de consequenties voor uw portemonnee zijn indien u kiest voor de overstap naar waterstof of een warmtepomp.

Aangezien we elkaar weer kunnen ontmoeten in ’t Trefpunt kiezen wij ervoor om u zo te informeren. In ’t Trefpunt mogen we maximaal 60 personen ontvangen. Wij vragen u daarom toch om u aan te melden.

Vanaf 20.00 uur zal Jonathan vertellen waar wij staan met het project Stad Aardgasvrij en wat u kan verwachten.

Er is voldoende mogelijkheid om vragen te stellen.

U kunt u aanmelden op de site van Stads Aardgasvrij als u 16 februari 2022 aanwezig wilt zijn:
https://stadaardgasvrij.nl/16-februari-2e-online-informatieavond-stad-aardgasvrij

Na uw aanmelding versturen wij u een bevestiging per e-mail. U hoeft deze niet mee te nemen of uit te printen. We vragen aan de deur naar u naam en controleren deze met de aanmelding. We maken geen gebruik van het corona toegangsbewijs.

Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Ko Nientje

Veel dorpsgenoten hebben al foto’s gemaakt van Ko Nientje. Kijk hier op een wereldkaart waar Ko Nientje allemaal al is geweest.

Dit keer ligt Ko Nientje met een lading schroot uit Beverwijk in Jorf Lasfar, Marokko. Helaas mag Ko Nientje de wal niet op.

Alle foto's kunt u terug kunnen vinden in het fotoboek.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD