StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Ben je inwoner van Stad aan ’t Haringvliet en heb je vragen over het project Stad Aardgasvrij? Neem vanaf 1 juni dan contact op met Sander Hartwig via 06 11885389 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sander Hartwig
Sander Hartwig (bron: http://fitbuildinx.com)

Participatiebegeleider Jonathan Reitsma werkt sinds half mei 2022 niet meer aan het project Stad Aardgasvrij. Sander Hartwig zal daarom de komende tijd het aanspreekpunt voor de inwoners van Stad zijn.

Na er meer dan drie jaar met hart en ziel aan gewerkt te hebben is het tijd voor wat anders. Onder de begeleiding van Jonathan Reitsma heeft het inwonersinitiatief Stad Aardgasvrij de nodige groei doorgemaakt. Het projectteam is Jonathan dankbaar voor zijn inzet en vasthoudendheid.

Jonathan Reitsma: ‘We hebben grote stappen gemaakt met dit mooie en voor Stad en Nederland belangrijke project en komen nu heel dicht bij het moment om aan de inwoners te vragen of we hier mee verder mogen. Voor die tijd zorgt het project dat ieder huishouden in Stad weet waar ze rekening mee moet houden bij de overstap- en gebruiksfase. De lang gevraagde uitbreiding van het basispakket en de projectorganisatie is er gekomen. Ik laat nu met een gerust hart Stad in de handen van de andere capabele teamleden en partners van het project Stad Aardgasvrij en hoop dat inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties deze prachtige kans voor Stad ten volle benutten’.