StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Op 10 december 2022 van 13.00 tot 17.00 uur organiseren wij een inloopmiddag in Inspiratiehuis Stad Aardgasvrij in Stad aan ’t Haringvliet. Iedereen is van harte welkom.

We praten u bij over Stad Aardgasvrij en u kunt uw vragen aan ons stellen. Ook zijn er gratis energie bespaarboxen en is er een prijsuitreiking van een tekeningwedstrijd voor kinderen. En dit alles onder het genot van glühwein en warme chocolademelk!

Gratis energie bespaarboxen
Of u uw woning nou verwarmt met aardgas, waterstof, groene elektriciteit of op een andere manier; hoe beter uw woning geïsoleerd is, hoe minder energie u verbruikt. Dat is beter voor het milieu én uw portemonnee. Daarom deelt Bobby energie bespaarboxen uit. In de boxen zitten onder andere ledlampjes, tochtstrips en radiatorfolie. OP = OP!

Over de prijsuitreiking
Begin november gaf Bobby les over duurzaamheid aan alle leerlingen van de CBS Albert Schweitzer en De Molenvliet. De leerlingen wisten al veel over het onderwerp, dus de lessen waren erg interactief. Aan de lessen is een tekenwedstrijd gekoppeld: teken een zo duurzaam mogelijk huis. Daar zijn de kinderen druk mee aan de slag gegaan. Bobby heeft de tekeningen opgehaald en maakt zaterdag 10 december de winnaars bekend. Wethouder Jaap Willem Eijkenduijn overhandigt de prijzen aan de kinderen.

Bobby Groenewoud voor Inspiratiehuis