StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Deltawind, energiecoöperatie en energieloket voor Goeree-Overflakkee werkt mee aan het schouwen van de woningen in Stad.

Logo Deltawind

Het projectteam van Stad Aardgasvrij heeft Deltawind gevraagd de organisatie van het schouwen op zich te nemen en administratief te ondersteunen. Tijdens een schouw komt er iemand thuis langs die kijkt wat er moet gebeuren in het huis om over te kunnen stappen op groene waterstof. Ook krijgt de inwoner informatie over de subsidies voor elektrisch koken en elektrisch verwarmen. Na de schouw ontvangt de inwoner een schouwrapport met een indicatie van de kosten. Met dit rapport krijgt de inwoner via de gemeente de kosten vergoed.

De schouwers die zijn aangetrokken voor het project, maken nu deel uit van de organisatie van Deltawind. Naast de schouwers die via Deltawind komen zijn er ook schouwers vanuit woningcorporatie Oost West Wonen, voor de huurwoningen. Een korte kennismaking met het team schouwers vindt u door hier te klikken.

Woon je in Stad?
En heeft uw woning een aardgasaansluiting, dan kunt u zich via dit formulier aanmelden voor een kosteloze schouw van uw woning.