Op maandag 15 mei 2023 van 19.30 tot 22.00 uur bent u van harte welkom bij de informatieavond Stad Aardgasvrij in ’t Trefpunt. Deze avond brengen we u op de hoogte over de ontwikkelingen van het project.

mensen op informatieavond

Ook bespreken we de draagvlakmeting in juni 2023, de periode tijdens en na het stemmen, de tussentijdse resultaten van het schouwen en diverse andere onderwerpen. Ook horen wij graag uw mening en kunt u vragen stellen.

Aanmelden (niet verplicht) kan hier of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Online informatieavond 23 mei 2023
Voor de inwoners die niet bij de informatieavond van 15 mei kunnen zijn, is er op dinsdag 23 mei 2023 van 20.00 tot 21.00 uur een online bijeenkomst met dezelfde onderwerpen.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na aanmelding ontvangt u een deelnamelink.

poster informatieavond
Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Ko Nientje

Veel dorpsgenoten hebben al foto’s gemaakt van Ko Nientje. Kijk hier op een wereldkaart waar Ko Nientje allemaal al is geweest.

Dit keer ligt Ko Nientje met een lading schroot uit Beverwijk in Jorf Lasfar, Marokko. Helaas mag Ko Nientje de wal niet op.

Alle foto's kunt u terug kunnen vinden in het fotoboek.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD