In de maand juni stemde 77,6% van de Stadtenaren met een aardgasaansluiting vóór een aardgasvrij Stad aan ’t Haringvliet vanaf 2025. Dit betekent dat er voldoende draagvlak is. Dit wordt definitief na de bezwaarperiode. Daarna gaat de overstap door als ook aan de andere beloften wordt voldaan.

U nog steeds een gratis schouw aanvragen!

Inmiddels is 80% van de woningen in Stad geschouwd en weten veel inwoners wat er moet gebeuren aan hun woning bij de overstap van aardgas naar groene waterstof. Heeft u nog geen schouw aangevraagd, maar wel belangstelling hiervoor? Meld u dan aan via www.stadaardgasvrij.nl/aanmelden-schouwen.

Ook na de draagvlakmeting kunt u nog steeds een schouw aanvragen. Na de schouw ontvangt u een schouwrapport op maat. Met dit schouwrapport kunt u direct subsidie aanvragen voor elektrisch koken. Meer informatie over het schouwen en de subsidies leest u op www.stadaardgasvrij.nl/schouw.

Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Ko Nientje

Veel dorpsgenoten hebben al foto’s gemaakt van Ko Nientje. Kijk hier op een wereldkaart waar Ko Nientje allemaal al is geweest.

Dit keer ligt Ko Nientje met een lading schroot uit Beverwijk in Jorf Lasfar, Marokko. Helaas mag Ko Nientje de wal niet op.

Alle foto's kunt u terug kunnen vinden in het fotoboek.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD