StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Achtergrond

Sommige nieuwtjes dienen meer informatie te krijgen. Hoe worden problemen die we op Stad hebben ergens anders aangepakt? Dat er nieuwbouw komt is een leuk nieuwtje, maar wat voor opties hebben we eigenlijk? Hoe ontwikkeld de natuur zich rond Stad? Allerlei zaken die meer achtergrond informatie verdienen, kunt u hier vinden.

--------------------

2020 is voorbij en graag geef ik u voor de dertiende keer een overzicht van de cijfers van StadsWeb van het afgelopen jaar. Welk artikel werd het meest gelezen, hoeveel foto's zijn er bijgekomen en hoe werd Facebook en Twitter gevolgd?

2019 is voorbij en graag geef ik u voor de twaalfde keer een overzicht van de cijfers van StadsWeb van het afgelopen jaar. Welk artikel werd het meest gelezen, hoeveel foto's zijn er bijgekomen en hoe werd Facebook en Twitter gevolgd?

Een half uur douchen met maar twee liter water en op afstand de voordeur open doen zodat de bezorger een pakje binnen kan leggen. In het Innovathuis in Stad aan 't Haringvliet zijn de nieuwste technologische en duurzame oplossingen toegepast.

Voor nieuwkomers op Stad hierbij in het kort de geschiedenis van ons dorp. Meer informatie kunt u via StadsWeb vinden op Stad in vroeger tijden en in de canon van Stad. In het rood de namen van straten in ons dorp die uit onze geschiedenis komen.

2018 is voorbij en graag geef ik u voor de twaalfde keer een overzicht van de cijfers van StadsWeb van het afgelopen jaar. Welk artikel werd het meest gelezen, hoeveel foto's zijn er bijgekomen en hoe werd Facebook en Twitter gevolgd?

2017 is voorbij en graag geef ik u voor de elfde keer een overzicht van de cijfers van StadsWeb van het afgelopen jaar. Welk artikel werd het meest gelezen, hoeveel foto's zijn er bijgekomen en hoe werd Facebook en Twitter gevolgd?

Op YouTube zijn twee nieuwe video's over de onthulling van het herdenkingspaneel ter ere van de gesneuvelde Ierse piloot Thomas Noble Forster geplaatst. Deze kunt u vinden via de afspeellijst van StadsWeb.

2016 is voorbij en graag geef ik u voor de tiende keer alweer een overzicht van de cijfers van StadsWeb van het afgelopen jaar. Welk artikel werd het meest gelezen, hoeveel foto's zijn er bijgekomen en waar is Ko Nientje geweest het afgelopen jaar?

Sinds kort zit StadsWeb ook op Facebook. We zaten al eerder op Twitter en er wordt al jaren gebruik gemaakt van RSS, maar Facebook ontbrak nog in het lijstje.

Aan de hand van nieuwe gegevens heeft StadsWeb de rubriek winkels en bedrijven aangepast. Hoewel we getracht hebben dit zorgvuldig te doen, kan het zijn dat sommige gegevens niet geheel juist zijn.

2015 is voorbij en graag geef ik u voor de negende keer een overzicht van de cijfers van StadsWeb van het afgelopen jaar. Welk artikel werd het meest gelezen, hoeveel foto's zijn er bijgekomen en waar is Ko Nientje geweest het afgelopen jaar?

2014 is voorbij en graag geef ik u voor de achtste keer een overzicht van de cijfers van StadsWeb van het afgelopen jaar. Welk artikel werd het meest gelezen, hoeveel foto's zijn er bijgekomen en waar is Ko Nientje geweest het afgelopen jaar?

In de maanden juli t/m september vaart er een pontje tussen Stad aan 't Haringvliet, Tiengemeten en Nieuwendijk. Elke woensdag, zaterdag en zondag kunt u opstappen.

In het Eilanden Nieuws van 25 februari 2014 staat een foto van een Duitse officier en is gemaakt in de winter van 1944-1945, mogelijk in de buurt van Stad.