Sinds kort zit StadsWeb ook op Facebook. We zaten al eerder op Twitter en er wordt al jaren gebruik gemaakt van RSS, maar Facebook ontbrak nog in het lijstje.

logo Facebook

logo Twitter

logo Google+

StadsWeb is zo nog makkelijker te volgen en naast het forum is er zo een andere manier om te reageren op berichten! Alle berichten van StadsWeb komen automatisch op Facebook en Twitter. Ook als er een update komt via het StadsArchief, wordt dit automatisch getoond op deze pagina's.
Overigens hebben we ook een Google+ account. Dus mocht u hierop actief zijn, dan kunt u ons hier ook op volgen!

Op de voorpagina kunt u snel naar al deze verschillende pagina's gaan door op het desbetreffende logo rechtsonder in het menu "Social Media" te klikken.

Vindt u dit leuk? Like ons dan op Facebook, laat een berichtje achter op het forum, stuur ons een tweet, reageer via Google+ of stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!
(uiteraard mag dit ook als u het niet leuk vindt ...)

 

 

Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Ko Nientje

Veel dorpsgenoten hebben al foto’s gemaakt van Ko Nientje. Kijk hier op een wereldkaart waar Ko Nientje allemaal al is geweest.

Dit keer ligt Ko Nientje met een lading schroot uit Beverwijk in Jorf Lasfar, Marokko. Helaas mag Ko Nientje de wal niet op.

Alle foto's kunt u terug kunnen vinden in het fotoboek.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD