StadsWeb heeft een flinke make-over gekregen, want Jeroen Jeremiasse van PORUM heeft een schitterend nieuw ontwerp gemaakt die vandaag online is gegaan.

De oude lay-out was al bijna sinds het begin van StadsWeb in gebruik, dus het was ook wel hoog tijd om de website aan te passen. De website is nog niet helemaal af, dus de komende dagen zullen er nog verschillende verbeteringen worden doorgevoerd, maar het grootste werk is inmiddels gedaan. Uiteraard horen we het graag als er dingen niet goed werken zoals ze zouden moeten.

Naast dat de website er grafisch veel mooier uitziet, is het eerste dat misschien opvalt dat er veel minder menu's zijn. Hopelijk wordt de website hiervan veel overzichtelijker. Er zijn nu aparte secties voor nieuwsartikelen en evenementen, maar er is geen verdere onderverdeling gemaakt.
Verder is de website nu veel beter "responsive". Dat wil zeggen dat de website veel beter schaalt afhankelijk of de website wordt bekeken op een telefoon, tablet of computerscherm.
Ten slotte is tegelijkertijd een hoognodige technische update achter de schermen uitgevoerd. De website draait nu op Joomla4, die verschillende veiligheidsverbeteringen heeft ten opzichte van de vorige versie. Ook het zoeken zal veel beter werken (nog niet online op moment van schrijven).

Ik hoop dat u er net zo enthousiast over bent al wij!

AI plaatje van een feest rond een computerscherm met daarop de nieuwe layout van de website
Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Ko Nientje

Veel dorpsgenoten hebben al foto’s gemaakt van Ko Nientje. Kijk hier op een wereldkaart waar Ko Nientje allemaal al is geweest.

Dit keer ligt Ko Nientje met een lading schroot uit Beverwijk in Jorf Lasfar, Marokko. Helaas mag Ko Nientje de wal niet op.

Alle foto's kunt u terug kunnen vinden in het fotoboek.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD