Is na 12 februari 2007 alles stil rond Stad op Stelten? Het lijkt maar zo.

Door Joop Tilbusscher

Is na 12 februari 2007 alles stil rond Stad op Stelten? Het lijkt maar zo.

  • Van de plannen en de reacties wordt een rapport samengesteld. Eind maart is het klaar. De versie in kleur ligt dan ter inzage bij Piet de Kapper, de huisartsenpraktijk, het Schippershuis en in het gemeentehuis. Een versie in zwart-wit met een DVD van 12 februari is dan voor iedereen te koop.
  • Inmiddels hebben 320 Stadtenaren hun naam doorgegeven aan Stad op Stelten. Zodra er nieuws is krijgen ze dat per e-mail en in de brievenbus. Aanmelden kan nog altijd met de daarvoor verspreide briefjes.
  • De gemeente heeft Stad op Stelten uitgenodigd voor een gesprek met de projectontwikkelaars. Dat vindt in de week voor Pasen plaats. Informatie volgt.

Tenslotte, maar niet onbelangrijk: de onderhandelingen over nieuwbouw tussen de vier gemeenten en de provincie zijn volledig vastgelopen. Dat bericht komt van verschillende kanten (ook in Eilanden Nieuws). De nieuwbouwplannen staan opnieuw onder druk.

Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Ko Nientje

Veel dorpsgenoten hebben al foto’s gemaakt van Ko Nientje. Kijk hier op een wereldkaart waar Ko Nientje allemaal al is geweest.

Dit keer ligt Ko Nientje met een lading schroot uit Beverwijk in Jorf Lasfar, Marokko. Helaas mag Ko Nientje de wal niet op.

Alle foto's kunt u terug kunnen vinden in het fotoboek.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD