StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Net als voorgaande jaren is StadsWeb direct naar de Stadtenaren gegaan die de vlag dit jaar konden uithangen, omdat ze geslaagd zijn voor de middelbare school.

Hier vindt u een overzicht van deze gelukkigen.
Allemaal van harte gefeliciteerd met deze prestatie!

-update-
Helaas heeft onze inlichtingenbron Jowi Kieviet niet vermeld. Hierdoor hebben wij hem in de eerste instantie niet bij de geslaagden genoemd. Nu kunt u hem alsnog bij onderstaande foto''s vinden, maar hij kan jammergenoeg niet meer in Stadsplein komen.
Onze excuses, Jowi!

Leone Bijsterbosch
Leone Bijsterbosch heeft op de RGO, VMBO gemengd theoretisch gedaan. Zij gaat naar het Grafisch Lyceum in Rotterdam.
Charlene Eringaard
Charlene Eringaard heeft VWO gedaan op de RGO. Zij gaat communicatie studeren aan de Hogeschool Rotterdam.

Heleen Golverdingen
Mirte Golverdingen heeft op de Prins Maurits VWO Natuur & Techniek & Gezondheid gedaan. Zij gaat Nanobiologie studeren op de TU in Delft en het Erasmus in Rotterdam.
Gido Ista
Gido Ista heeft op de Prins Maurits de Mavo gedaan. Hij gaat naar het Markiezaat College in Bergen op Zoom de opleiding Mechatronica doen.

Jowi Kieviet
Jowi Kieviet is geslaagd voor de Edudelta en gaat naar de Middelbare Agrarische School in Middelharnis.
Lesley Lock
Lesley Lock heeft op het RGO, VWO Natuur & Techniek & Gezondheid gedaan. Hij gaat naar de universiteit in Delft of Eindhoven voor de studie Industrieel Ontwerpen.
Leendert Looij
Leendert Looij heeft op de Prins Maurits, Havo Natuur & Techniek gedaan. Hij gaat de HBO-opleiding Chemie doen op de Hogeschool Rotterdam.
Jarno Maliepaard
Jarno Maliepaard heeft op het Edudelta autotechniek gedaan en gaat nu autotechniek (werken en leren) volgen op het Albeda College in Rotterdam.
Esmee Mastenbroek
Esmee Mastenbroek heeft op het RGO, VMBO Kader Administratie gedaan. Zij gaat verder met de kappersopleiding op het Zadkine College in Rotterdam.
Corné Melaard
Corné Melaard heeft op het Edudelta, VMBO Bouw gedaan. Hij gaat in Rotterdam naar het Zadkine College voor de vervolgopleiding Bouwkunde.
Mirthe v.d. Mey
Mirthe v.d. Mey heeft op de Prins Maurits, Havo Economie & Maatschappij gedaan. Zij gaat de PABO doen bij InHolland in Rotterdam.
Sebastiaan van Rijen
Sebastiaan van Rijen heeft op de RGO, VMBO Theoretisch gedaan. Hij gaat naar het Scheepvaart- en Transport College in Stellendam.
Roxanne Scheffer
Roxanne Scheffer heeft op het Edudelta, VMBO Bouw gedaan. Zij gaat de opleiding Helpende Zorg en Welzijn doen en daarna Pedagogisch Medewerker Kinderopgang op het Albeda in Middelharnis.
Niels Tiggelman
Niels Tiggelman heeft op het Edudelta, VMBO Metaaltechniek gedaan. Hij gaat een BBL opleiding Monteur Mobiele Werktuigen doen op het MBO Scalda te Vlissingen.

Ilse Wagner
Ilse Wagner heeft op de Prins Maurits, VMBO Zorg en Welzijn gedaan. Zij gaat de opleiding Onderwijsassistente volgen op het Albeda college in Middelharnis.