StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Beste inwoners van Stad aan ' t Haringvliet,
Het is al weer april en dus nadert de Koningsdag met rasse schreden. Inmiddels is er weer een mooi programma voor maandag 27 april 2015 opgesteld. Aan het begin van de dag kunnen de kinderen hun fiets komen versieren om zo deze dag extra feestelijk te maken.

Gedurende de dag kan er genoten worden van demo's van de groep Endless Dog Fun. Deze groep laat honden frisbeeën en nog veel meer. Wilt u vooraf meer informatie of een filmpje zien dan kunt u kijken op de website: www.endless-dog-fun.nl.

Vanaf 11.30 uur is er voor de jeugd (t/m 16 jaar) de mogelijkheid om onder begeleiding een aangepast zeskampparcours af te leggen. De jeugd kan zich hiervoor tijdens de Koningsdag melden bij een van de bestuursleden. Na de middagpauze is hiervoor nogmaals gelegenheid en vanaf 14.45 uur is het de beurt aan de 16+ om te laten zien wat ze kunnen!
Als u met een team (6 spelers) mee wilt doen aan deze 6-kamp verzin dan een leuke naam voor uw team en geef u op bij een van onze bestuursleden of via ons e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld duidelijk de namen van de deelnemers, de contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer.

Natuurlijk is er ook plaats voor een kleedjesmarkt, neem u eigen kleedje mee, uw overtollige spullen en uw goed humeur. Heeft u meer geluk in het spel dan in de liefde dan kunt u een gokje wagen bij het "Raad- en Win"-spel, maar mocht u veel geluk in de liefde hebben dan bent u natuurlijk ook van harte welkom om een poging te wagen.
Daarnaast zal een springkussen niet ontbreken en is er nog volop ander vertier.

Meer informatie kunt u vinden op www.ovkbstad.nl.