StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Net als voorgaande jaren is StadsWeb direct naar de Stadtenaren gegaan die de vlag dit jaar konden uithangen, omdat ze geslaagd zijn voor de middelbare school. Hier vindt u een overzicht van deze gelukkigen.
Allemaal van harte gefeliciteerd met deze prestatie!

Boris Anchelon
Boris Anchelon is geslaagd op het RGO voor Havo Economie & Maatschappij. Hij weet nog niet of hij doorgaat voor VWO of gaat werken.
Niels Arensman
Niels Arensman is op de Prins Maurits geslaagd voor de HAVO Natuur & Gezondheid. Hij gaat naar het Zadkine in Rotterdam voor de MBO opleiding Applicatie & Mediadevelopment.
Ingrid Bakelaar
Ingrid Bakelaar is geslaagd op de Prins Maurits voor HAVO Economie & Maatschappij. Zij gaat op de Hogeschool Rotterdam de opleiding Social Work doen.
Danny Durinck
Danny Durinck is geslaagd op het RGO voor Havo Natuur & Techniek. Hij gaat naar de Hogeschool Rotterdam voor de opleiding Chemische Technologie.
Luuk Goode
Luuk Goode is op het RGO Cum Laude geslaagd voor het VWO richting N&T en N&G. Hij gaat op de universiteit in Utrecht een dubbele bachelor Wiskunde en Natuurkunde doen.
Stijn Götzenberger
Stijn Götzenberger is geslaagd voor het VMBO richting Metaaltechniek op het Edudelta. Hij gaat naar het Albeda in Rotterdam voor een BBL-opleiding Basislasser waarbij hij gaat werken bij Steketee.
Tom Houtsma
Tom Houtsma is geslaagd op het RGO voor Havo Natuur & Techniek. Hij gaat Civiele Techniek doen op de Hogeschool Rotterdam.
Aïcha Jongejan
Aïcha Jongejan is geslaagd voor Havo Natuur & Gezondheid op de Vavo Rijnmond. Zij gaat Bouwkunde studeren op de Hogeschool Rotterdam.
Annick Kieviet
Annick Kieviet is geslaagd op het RGO voor Havo Economie & Maatschappij. Zij gaat de HBO opleiding Business Studies doen op het InHolland in Rotterdam.

Raymond Maliepaard
Raymond Maliepaard is geslaagd voor het VMBO richting Metaaltechniek op het Edudelta. Hij gaat de MBO BBL-opleiding Teelt doen op het Edudelta in Middelharnis waarbij hij gaat werken bij Maliepaard Bloembollen.
Gijs Pronk
Gijs Pronk is geslaagd voor MAVO-theoretisch op het RGO. Hij gaat de HAVO doen.
Marilijn van Rumpt
Marilijn van Rumpt is op het RGO Cum Laude geslaagd voor het VWO richting N&G en N&T + Informatica. Zij gaat Diergeneeskunde studeren op de universiteit in Utrecht.
Joey Saarloos
Joey Saarloos is geslaagd voor het VMBO gemengde leerweg op het Edudelta. Hij gaat op het Scalda in Vlissingen de opleiding ICT netwerk- en mediabeheer doen.
Kimberly ten Tuynte
Kimberly ten Tuynte is op het RGO geslaagd voor HAVO Economie & Maatschappij. Zij gaat Communicatie-International Event, Music en Entertainment Studies doen op het Fontys in Tilburg.
Rowan Vervloed
Rowan Vervloed is geslaagd voor het VMBO richting Natuur en Leefomgeving op het Edudelta. Zij gaat de MBO-opleiding Dierenverzorging doen op het Edudelta.