StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

In de radio-uitzending van donderdag 14 juli 2016 van Polivak bij RTV SLOGO is er een gesprek van verslaggever Jan van Gurp met Piet Diepenhorst en Stella Braber. Zij zijn voorzitter en secretaris van de Dorpsraad Stad aan het Haringvliet.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via “programma gemist”.

Met hen wordt gesproken over nut en noodzaak van de dorpsraad. De doelstellingen die gehanteerd worden en de visie. Verder spraken ze met elkaar over de acties die zij hebben ondernomen waarbij aan de orde kwam de situatie rondom de Tilsedijk. De brieven en de antwoorden aan en van het Waterschap. De herinrichting van de Molendijk, de woningbouw, de herinrichting van de haven en de sterke en zwakke kanten van het dorp. Ook de communicatie met het gemeentebestuur was onderwerp van gesprek. Al met al genoeg redenen om af te stemmen op dit interessante gesprek.

Kijk voor meer informatie op de website van RTV Slogo of volg via twitter: @rtvslogo RTV SLOGO zend 24 uur per dag uit via de etherfrequentie FM 105.6 (west) & 105.9 (oost), digitaal UPC kanaal 915 en op de analoge kabel 105.9 MHz. De TV uitzending zijn te bekijken op kanaal 67+ (analoog Ziggo) en/of kanaal 36 (digitaal Ziggo). De uitzendingen zijn ook te volgen via de livestream op de website van RTV Slogo.