StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Ieder jaar weer een feest om de geslaagden van het voortgezet onderwijs te mogen interviewen. De meesten ken ik nog van de peuterspeelzaal toen ik daar invalleidster was. Zo leuk om te zien hoe iedereen terecht is gekomen. Uiteraard zijn ze allemaal blij en opgelucht. Sommigen aan vakantie toe en anderen gaan lekker bijverdienen in de vakantie. Hierbij het overzicht.
Allemaal van harte gefeliciteerd met deze prestatie!

-update-
In het tweede tijdvak van de examens is ook nog Jacolien Braber geslaagd. Jacolien, ook van harte gefeliciteerd met je diploma!

Famke Anchelon
Famke Anchelon is geslaagd voor de MAVO op het RGO. Zij gaat naar het Albeda College in Middelharnis voor de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker.
Corianne Arensman
Corianne Arensman is geslaagd voor VWO, E&M op de CSG Prins Maurits. Ze gaat Pedagogische Wetenschap studeren op de universiteit te Leiden.
Lennard Arensman
Lennard Arensman is geslaagd voor VMBO, basis, praktijkrichting Groen op het Edudelta. Hij gaat op diezelfde school verder met niveau 3/4.
Sara Arnous
Sara Arnous is geslaagd voor MAVO op het RGO. Zij gaat de MBO opleiding Biomedisch Laborant op het Zadkine/Albeda College Rotterdam doen.
Martijn v.d. Boogert
Martijn v.d. Boogert is op het Vavo Rijnmond College te Rotterdam geslaagd voor HAVO N&T en N&G. Hij gaat naar de Haagse Hogeschool voor de opleiding Bewegingstechnologie.
Jacolien Braber
Jacolien Braber is geslaagd voor het VWO op de CSG Prins Maurits, richting N&G. Zij houdt nu een tussenjaar waarin ze gaat werken, maar ook genieten van haar vrije tijd. Van haar geen foto, maar wel een foto van de vlag, die, naar mijn idee, ook al bijzonder is.
Sanne Braber
Sanne Braber is geslaagd voor MAVO op de CSG Prins Maurits. Zij gaat naar het Albeda College te Rotterdam voor de opleiding Travel & Hospitality.
Daniël Clement
Daniël Clement is geslaagd voor de MAVO op de CSG Prins Maurits. Hij gaat naar het Albeda College Rotterdam voor de opleiding Medewerker Marketing & Communicatie.
Xandro Ista
Xandro Ista is geslaagd voor MAVO op de CSG Prins Maurits. Hij gaat naar de Zadkine Veiligheidsacademie voor de opleiding Veiligheid en Vakmanschap (Veva) in Rotterdam-Hoogvliet.
Jelmer en Noëlle Jelier
Jelmer Jelier is geslaagd voor VMBO op het Edudelta. Hij gaat de MBO koksopleiding doen op het Zoomvliet College in Bergen op Zoom.
Noëlle Jelier is geslaagd voor VMBO, kader op de CSG Prins Maurits. Ze gaat naar het Hoornbeeck College in Rotterdam voor de opleiding Directiesecretaresse.
>
Stein Klaasse
Stein Klaasse is geslaagd voor VMBO, gemengde leerweg, Energie en Constructie op het Edudelta. Hij gaat naar het Markiezaat College in Bergen op Zoom voor de MBO-opleiding Mechatronica.
Arjan Koning
Arjan Koning is geslaagd voor VMBO op het Scheepvaart en Transport College (STC) in Rotterdam. Hij gaat op diezelfde school de opleiding Chauffeur Wegverkeer doen.

Romy en Thom Koppenaal
Romy Koppenaal is geslaagd voor VMBO, kader op de RGO. Zij gaat naar het Albeda College Rotterdam voor de opleiding Internationale Handel.
Thom Koppenaal is geslaagd voor VMBO, Voedsel en Gezondheid op het Edudelta. Hij gaat naar de Zadkine Veiligheidsacademie voor de opleiding Veiligheid en Vakmanschap (Veva) in Rotterdam-Hoogvliet.
Michelle Koningswoud
Michelle Koningswoud is geslaagd voor de MAVO op de CSG Prins Maurits. Zij gaat naar het Hout- en Meubileringscollege (HMC) te Rotterdam.

Johan Melaard
Johan Melaard is geslaagd voor VMBO, richting Bouw op het Edudelta. Hij gaat naar het HMC (hout- en meubileringscollege) te Rotterdam.
Joëlle van Rossum
Joëlle van Rossum is geslaagd voor VWO, N&G op de CSG Prins Maurits. Zij gaat naar de Hogeschool Rotterdam voor de opleiding Human Resource Management.
Geert Strijdhorst
Geert Strijdhorst is geslaagd voor HAVO N&T op de CSG Prins Maurits. Hij gaat Werktuigbouwkunde studeren op de Hogeschool Rotterdam.
Zoï van Veelen
Zoï van Veelen is geslaagd voor HAVO, C&M op de RGO. Zij gaat een jaartje genieten van vrije tijd en werken. Daarna waarschijnlijk Social Work.
Daniël Viveen
Daniël Viveen is geslaagd voor het VMBO, kader, op het Schreuder College te Rotterdam. Hij gaat de MBO 3-opleiding Administratie doen op het Albeda College te Vlaardingen.