StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Madrid, 2 november 2017

Aan alle kinderen van Stad aan het Haringvliet,

Beste kinderen,
Zoals jullie denk ik allemaal weten kom ik binnenkort met de stoomboot weer naar Nederland samen met al mijn Pieten: Hoofdpiet, de Kadopiet, de Lolpiet, ja ook luie Piet komt dit jaar weer mee en nog een paar Pieten waar ik de naam niet van kan onthouden. Dat krijg je als je wat ouder bent zoals ik. Maar jullie ben ik niet vergeten hoor en ik heb natuurlijk mijn Grote Boek waar instaat hoe jullie dit jaar je gedragen hebben. Ik was erg blij te lezen dat er heel veel lieve kinderen in Stad wonen, zo noemen jullie je dorpje toch?

Net zoals in andere jaren hoop ik en mijn Pieten dat jullie weer mooie sinterklaasversjes voor ons gaan zingen. In mijn boek las ik dat sommigen kinderen “rare sinterklaasliedjes” zingen maar dat zullen wel kinderen uit een ander dorp zijn toch? Jullie doen zoiets niet hè?!

Als je je schoen neerzet vergeet je dan het paard niet? Hij is een beetje verkouden dus wat extra vitamientjes gaan er wel in.

Nou jongens en meisjes ik stop er mee want ik moet alle kinderen in Nederland nog een brief schrijven en dat is veel werk. Sinterklaas heeft nog geen moderne verschrijver, een kompjoeter heet zoiets toch, misschien volgend jaar.

Nou jongens en meisjes tot 18 november als ik met de boot bij jullie aankom en we samen in het Trefpunt mijn verjaardag zullen vieren.

Dag allemaal!!

Sint Nicolaas


aankondiging intocht Sinterklaas
Klik voor een vergroting.