StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Ik nodig u uit om mee te denken over het eilandelijk verkiezingsdebat 2018.
Omdat we het belangrijk vinden dat burgers de opmaat naar de verkiezingen moeten kunnen geven, verzamelen we met een burgerwerkgroep allerlei onderwerpen die vanuit de samenleving worden aangedragen. Deze oproep wordt verspreid in maatschappelijke netwerken. Graag nodig ik u uit om bij te dragen aan het verkiezingsdebat.

Welke thema’s zijn belangrijk voor Goeree-Overflakkee? Wat willen de politieke partijen bereiken in de komende periode? En op welke manier? Hoe zien de standpunten eruit? Dat soort vragen komen altijd op als de gemeenteraadsverkiezingen op stapel staan. De antwoorden moeten helderheid geven. Ze komen aan bod tijdens het verkiezingsdebat dat op 14 februari 2018 wordt georganiseerd in de Rabobankzaal van Het Diekhuus.

Het is een mooie traditie: Het Diekhuus is al sinds de vroege jaren tachtig het decor van verkiezingsdebatten. De vorm kon verschillen, maar altijd stonden de plannen van de lokale politici centraal. En het debat daarover natuurlijk, zowel tussen de vertegenwoordigers van de diverse partijen als met het publiek. Die formule heeft menige levendige en verrassende debatavond opgeleverd, die ook meer duidelijkheid bracht over wat politieke partijen na de verkiezingen voor elkaar willen brengen op Goeree-Overflakkee.

Dat is ook de bedoeling op woensdag 14 februari 2018, een maand voor de gemeenteraadsverkiezingen. Een werkgroep van Stichting ZIJN organiseert het verkiezingsdebat. Wie onderwerpen wil aandragen voor deze avond, kan dit doen via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.