StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

In samenwerking met VVV Goeree Overflakkee, ‘Vereniging voor wandelaars Te Voet’ en Camping ’t Vogelnest, organiseert ‘Hans Hartmann wandelingen’ op zondag 22 april 2018, wandelingen en een excursie vanuit Camping ’t Vogelnest nabij Stad aan ‘t Haringvliet.

Wandeltochten
Er zijn drie wandeltochten uitgezet; respectievelijk ca. 5 (met puzzelopdrachten voor kinderen), 10 en 18 km. Het is ook mogelijk om deel te nemen aan een excursie o.l.v. een gids van IVN Goeree Overflakkee. Deze excursie begint om 14.00 uur.

Meedoen
Deelnemers aan de wandelingen kunnen zondag 22 april 2018 tussen 10:30 en 15:00 uur starten vanaf Camping ‘Het Vogelnest’, Oostmoerse Scheidweg 2 in Stad aan ’t Haringvliet. Meedoen aan de wandelingen en/ of de excursie kost €2,00 en €0,50 voor kinderen t/m 12 jaar. De wandelroutes voeren onder meer langs het Haringvliet, De Vliegers en waterwingebied ‘Watergat-Vogelnest’.

Bereikbaarheid startpunt
Aanbevolen route: vanaf N59, bij verkeerslichten rechtsaf richting Stad aan ’t Haringvliet, weg volgen. Na ruim 6 km, vlak vóór bebouwde kom Stad aan ’t Haringvliet, linksaf (hier staan al borden richting de camping), aan het eind van smalle weg linksaf de dijk op, eerste boerderij aan rechterkant.

Meer informatie
Meer informatie kunt u zondag 22 april 2018 krijgen bij het startpunt. U kunt ook contact opnemen met Hans Hartmann, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..