StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Net als voorgaande jaren is StadsWeb direct naar de Stadtenaren gegaan die de vlag dit jaar konden uithangen, omdat ze geslaagd zijn voor de middelbare school.

Hier vindt u een overzicht van deze gelukkigen.
Allemaal van harte gefeliciteerd met deze prestatie

Tristan Arensman
Tristan Arensman is geslaagd voor de VMBO op de RGO. Hij gaat naar het STC MBO-College te Brielle voor de opleiding Proces operator.
Jari Bakelaar
Jari Bakelaar is op de Prins Maurits geslaagd voor de HAVO. Hij gaat naar de Tweewieler Academy in Middelburg voor de werken-/leeropleiding Fietstechnicus. Hij gaat hierbij werken bij Breeman in Oude Tonge.
Sterre Bemelmans
Sterre Bemelmans is geslaagd voor de MAVO op de RGO. Zij gaat op dezelfde school de HAVO doen.
Jurgen v.d. Boogert
Jurgen v.d. Boogert is geslaagd voor de MAVO op de RGO. Hij gaat op dezelfde school de HAVO doen.
Zippora en Tobias Brandwijk
Zippora Brandwijk is geslaagd voor de HAVO op de Prins Maurits. Zij gaat de opleiding Leraar Geschiedenis doen op de Driestar hogeschool in Gouda.
Tobias Brandwijk is geslaagd voor het VWO op de Prins Maurits. Hij gaat, net als zijn zus, de opleiding Leraar Geschiedenis doen op de Driestar hogeschool in Gouda.
Sabine Durinck
Sabine Durinck is voor het VMBO geslaagd op het Edudelta College. Zij gaat naar het Zoomvliet College te Bergen op Zoom voor de opleiding Zelfstandig werkend kok.
Rowan van Gurp
Rowan van Gurp is geslaagd voor het VMBO op het Edudelta College. Hij gaat de opleiding Vakbekwaam medewerker teelt volgen op het Scalda in Goes.
Anne-Mirthe Huijser
Anne-Mirthe Huijser is geslaagd voor de MAVO op de Prins Maurits. Zij gaat naar het Grafisch Lyceum of ze gaat de HAVO doen.
Jari Jongejan
Jari Jongejan is op de RGO geslaagd voor de MAVO. Hij gaat de ICT opleiding volgen aan het Zadkine College te Rotterdam.
Anne Koningswoud
Anne Koningswoud is geslaagd voor de HAVO op de Prins Maurits. Zij weet nog niet zeker of ze VWO gaat doen of de PABO in Rotterdam.
Sten Koppenaal
Sten Koppenaal is voor het VMBO geslaagd op de RGO. Hij gaat op het STC MBO-College te Brielle de opleiding Procestechniek volgen.
Julia van der Mast
Julia van der Mast is geslaagd voor het VMBO op het Edudelta College. Ze gaat naar Goes voor de opleiding Maatschappelijke zorg op het Scalda.
Denise Melaard
Denise Melaard is geslaagd voor de VMBO op het Edudelta College. Zij gaat de opleiding Onderwijsassistente volgen op het Albeda College in Middelharnis.
Suze Molenaar
Suze Molenaar is geslaagd voor het VMBO op de Prins Maurits. Ze gaat naar het Albeda College in Oude Tonge voor de opleiding Directiesecretaresse.
Gijs Pronk
Gijs Pronk is geslaagd voor de HAVO op de RGO. Hij gaat de opleiding Commerciële Economie volgen op de Hogeschool Rotterdam.
Jard van Rumpt
Jard van Rumpt is op de Prins Maurits geslaagd voor de HAVO. Hij gaat naar de Hogeschool Rotterdam voor de opleiding Logistics Management.
Thijs van Splunter
Thijs van Splunter is geslaagd voor het VMBO in Rotterdam. Hij gaat de opleiding Financieel administratief medewerker volgen op het Hoornbeeck College te Rotterdam.
Harmen Steerenberg
Harmen Steerenberg is geslaagd voor het VMBO op De Meerpaal in Rotterdam. Hij gaat de opleiding Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg op het Albeda in Middelharnis volgen.
Robbin van der Veen
Robbin van der Veen is geslaagd voor de MAVO op de RGO. Zij gaat naar het Grafisch Lyceum voor de opleiding Mediavormgeven.
Tim Veerman
Tim Veerman is geslaagd voor het VMBO op de RGO. Hij gaat de opleiding Werktuigbouwkunde volgen op het Markiezaat College te Bergen op Zoom.