StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Dinsdag 26 juni 2018 is het alweer de laatste 'Boeidag' van het seizoen. Net als voorgaande jaren organiseert inloophuis de Boei iets speciaals. Inloophuis de Boei heeft er voor gekozen om de activiteit dit keer niet in Ouddorp te laten plaatsvinden maar in Stad aan 't Haringvliet.

De Boei nodigt haar gasten uit bij bloemenstudio Acanthus, gelegen aan de Zeedijk nr. 52, 3243 LG in Stad aan 't Haringvliet. Inloop vanaf 10.30 uur. Het programma zal tussen 15.30 uur en 16.00 uur worden afgerond. Gezien het gebodene wordt er een eigen bijdrage gevraagd van € 12,50.

Studio Acanthus bestaat op Stad al heel wat jaren en verzorgt onder andere workshops, de lessen hebben een ongedwongen karakter maar zijn kwalitatief hoog, met verse bloemen en groen gecombineerd met eigentijdse materialen. Dinsdag 26 juni wordt het thema "de taal der bloemen" uitgewerkt.

Renée Volker werkt veel met zijden bloemen en combineert moderne materialen met klassieke stijlen, wat een verrassend effect heeft. Haar interpretatie van de thema's in haar creaties is net een beetje anders. Verse bloemen hebben natuurlijk altijd haar voorkeur.

Sinds een aantal jaren kan men er ook terecht voor een kopje koffie, thee of een verfrissing en een versnapering. De theetuin is geopend als de Stadse vlag uithangt.
Wilt u meer weten, kijk dan op de website: www.studioacanthus.nl
Graag opgeven voor 20 juni 2018 dat u erbij wilt zijn in Stad, dit ivm aantal deelnemers aan de lunch en de aanschaf van materialen voor de workshop.
Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en via mobiel 06 22111572

Inloophuis de Boei, open op de 2de en 4de dinsdag van de maand en gaat 11 september 2018 weer open.