StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Woensdag 4 juli 2018 was het perfect weer voor een buitenfeest en dat is dus precies wat obs de Molenvliet in Stad aan 't Haringvliet heeft gedaan. 's Morgens was het juffenfeest en 's middags werd dat lekker doorgezet naar het zomerfeest.

Hamburgers, een mini-verkoop, een verloting en een waterspringkussen zijn de perfecte ingrediënten voor dit zomerfeest met als kers op de taart de onthulling van het nieuwe logo van de school. "De oude was nogal gedateerd, dus we waren toe aan wat nieuws. We zijn enorm blij met het eindresultaat," zegt directrice Sabina Smaal.

Het nieuwe logo is gemaakt door Mirian Zimmerman, kunstenares en bovenschoolse cultuurcoördinator bij SOPOGO. "Voor mij was het uitgangspunt van het nieuwe logo de molen en een molen is altijd in beweging, dus ook dat moest terugkomen, wat ik heb gedaan met de wieken," legt ze uit. "Daarnaast is deze school ook een hele duurzame en eco-vriendelijke school en vandaar dat ik de stekker erin heb verstopt. Ik vond het echt heel erg leuk om dit te mogen doen."

Na de onthulling van het nieuwe logo gaat het feestje nog heerlijk door met de laatste ronde van de verloting met als hoofdprijs een barbecue.