StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 februari speelt Toneelvereniging "Stad" haar jaarlijkse uitvoering van haar toneelstuk. Aanvang: 20.00 uur. Locatie: 't Trefpunt. Zaal open: 19.30 uur.

Dit jaar spelen ze "Veel kabaal op Clingendael" een vrolijk spel in 2 bedrijven, geschreven door Hans van Wijngaarden.

Een korte inhoud van het stuk:
Camping Clingendael, het is het begin van het vakantieseizoen en de ober is ziek! Gelukkig wil zijn broer Klaas hem wel vervangen. Gelukkig? Vergeet het maar. Klaas is een dwars gebakken eigenheimer, die niks van het horecabedrijf snapt. Stapelt stommiteit op blunder. Maar zaken zijn zaken. De gasten hebben besproken dus hebben nergens een boodschap aan. 't Zijn rare kostgangers, die niet best met elkaar overweg kunnen. Er zit zelfs iemand tussen met gouden grijphandjes! En dat is geen reclame voor Clingendael. Dan komt Klaas in actie. De druiloor vertelt onnozele maar toch waardevolle verhaaltjes. En geloof het of niet: hij is zelfs die linke jongen te slim af. In zijn onschuld sust Klaas het ontstane kabaal op Clingendael.

Toegangskaarten à € 7,50 zijn te reserveren bij A. Huizer (0187-845693) en G. Kamp (0187-611214). Kaarten zijn ook te koop op woensdagavond tussen 19.00 en 19.30 uur in 't Trefpunt.