StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Komend vaarseizoen gaat Expeditie Haringvliet van start. Deze biedt een heleboel mogelijkheden om per boot het Haringvliet te verkennen. Ook de Heicondias van Huib Bijl zal daaraan meewerken en dat betekent dat de pont van Stad naar Tiengemeten alleen nog op woensdag gaat varen.

Vanaf 6 juli 2019 tot eind augustus 2019 kunt u iedere woensdag om 11.45 uur in de haven van Stad opstappen. Om 16.30 uur vertrekt de Heicondias van Tiengemeten zodat u om 17.00  uur weer op Stad terug bent. Voor een enkele vaart betaalt u € 5 per volwassene en € 4 per kind. Wilt u de fiets meenemen? Dan betaalt u daar €€ 4 extra voor. Er zijn op het eiland ook fietsen te huur voor € 7,50.
Om zeker te zijn, dat er plaats voor u is, kunt u het beste reserveren via de website www.expeditieharingvliet.nl of via de telefoon: 0638354991

Er zijn verder allerlei manieren om leuke tochten te maken over het Haringvliet zowel met de Heicondias als met de Linquenda II. Alles hierover kunt u lezen op de website www.expeditieharingvliet.nl of in de folder, die in het Trefpunt ligt.