StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Net als voorgaande jaren is StadsWeb direct naar de Stadtenaren gegaan die de vlag dit jaar konden uithangen, omdat ze geslaagd zijn voor de middelbare school.

Hier vindt u een overzicht van deze gelukkigen. Allemaal van harte gefeliciteerd met deze prestatie!
Natuurlijk wensen wij allen veel succes met de volgende opleiding en ook een fijne vakantie. Mocht er iemand ontbreken, horen wij het graag van u.

Evi Arensman en Noortje Pronk
Evi Arensman (rechts) heeft de MAVO gedaan op de Prins Maurits. Zij gaat naar Goes voor de CIOS Sportschool.
Noortje Pronk (links) heeft de VMBO-basis gehaald op de RGO (Edudelta) richting Horeca, Bakkerij en Recreatie. Zij gaat op dezelfde school niveau kader doen.
Jermo Arensman
Evi's broer Jermo Arensman heeft het Gymnasium Cum Laude gehaald op de Prins Maurits. Hij gaat naar de universiteit in Delft en Leiden voor de studie Molecular Science & Technology.
Summer Borsboom
Summer Borsboom heeft VMBO-basis richting Horeca, Bakkerij en Recreatie op de RGO (Edudelta) gedaan. Zij gaat op het Albeda in Oude Tonge de opleiding Beveiliging doen.-------
Geen foto
-------Malou van Holst heeft het VMBO gehaald op de Focus Beroepsacademie in Barendrecht. Zij gaat de MBO-opleiding Schoonheidsspecialiste doen op het Albeda-college in Rotterdam.
Joëlle Huizer
Joëlle Huizer is geslaagd voor HAVO op de RGO richting Economie en Maatschappij. Ze gaat de PABO doen bij In Holland te Rotterdam.
Bo Kievit
Bo Kievit heeft de HAVO gedaan op de RGO richting Economie en Maatschappij. Zij gaat de HBO-opleiding Business Studies doen bij In Holland in Rotterdam.
Shannon Schuurman
Shannon Schuurman is geslaagd voor VMBO-kader op de RGO (Edudelta) richting Horeca, Bakkerij en Recreatie. Zij gaat de MBO-opleiding Pedagogisch medewerker doen op het Albeda college te Middelharnis.