StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Deze week stond extra in het teken van sporten op onze school. Samen met het GO Sportteam van de Gemeente Goeree Overflakkee hebben we een programma samengesteld.

Leerlingen in actie

Op maandag hebben Jonne en Chantal de sportweek met alle kinderen geopend. Met muziek op de achtergrond werden er tabata-oefeningen uitgevoerd door de leerlingen om lekker warm te worden. Daarna kwamen de schoolpleinspellen tevoorschijn. De leerlingen hebben de hele week genoten van het spelen met jongleerspullen, elastieken en balspelen. Behalve het kennismaken met deze spellen was het goed om te zien dat het ook de samenwerking tussen leerlingen aanspreekt.

Dinsdagmorgen kwam er een groot team om de sporttestjes af te nemen bij de leerlingen. Voor alle leerlingen wordt er een advies uitgebracht welke sport goed bij hen past. Ze kunnen samen met hun ouders zelf kiezen wat ze daar mee doen. De leerlingen vonden het interessant om te zien waar hun talenten liggen.

Alle andere ochtenden zijn we de dag begonnen met het rennen van de ́Daily mile ́ in het bos achter de school. Wat een fanatieke leerlingen hebben we op school en wat fris konden we daarna beginnen aan de activiteiten in de klas. Bedankt Sportteam, fijn dat de gemeente dit stimuleert! Wij gaan nog meer bewegen.