StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

In navolging van de voorschriften van de rijksoverheid hebben de verschillende organisaties van Stad hun activiteiten tegen het licht gehouden. Dit is de status op vrijdagavond 13 maart 2020.

Een 3D-model van SARS-CoV-2 (Wikipedia)

't Trefpunt
Gezien de huidige ontwikkelingen sluit Ons Trefpunt uit voorzorg tot 31 maart 2020 haar deuren. Activiteiten worden waar mogelijk naar een andere datum verzet.
Namens het bestuur en alle vrijwilligers hopen we u op een later tijdstip in goede gezondheid weer welkom te heten.

TotalBody Health Centre
In Nederland gelden vanaf vandaag (donderdag 12 maart 2020) nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Minister-president Rutte en minister Bruins lichtten de maatregelen (gebaseerd op advies van het RIVM) toe tijdens een persbijeenkomst.
De maatregelen gelden voor heel Nederland tot en met 31 maart. Alle maatregelen en de vragen & antwoorden die hieruit volgen lees je op de website van de Rijksoverheid.nl.

Wat betekent dit voor het sporten bij TotalBody Health Center?

  • De sportschool blijft vooralsnog geopend.
  • De toestellen en materialen worden extra schoongemaakt met Dettol.
  • Blijf thuis bij klachten neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts.
  • Was voor en na het sporten extra je handen.

Zo voorkomen we de verspreiding van eventuele virusinfecties.

Voetbalvereniging SNS
Beste leden, vrijwilligers/supporters,
alle wedstrijden zijn de aankomende 2 weken uitgesteld. (zie richtlijnen KNVB)

Maar aangezien de scholen gewoon open zijn en wij als bestuur van menig zijn dat ze gewoon moeten kunnen ontspannen en trainen gaat dit wel gewoon door. Zodra er anders word beslist door de overheid of het bestuur krijgt u dit via de trainers te horen. Wel verwachten wij dat de spelers/ouders wel de verantwoording nemen zodra de kinders of spelers koorts/verkouden zijn dan thuis blijven. De aankomende 2 weken is de kantine gewoon open op zaterdagmiddag vanaf 15:00 uur. Bij 98 personen in de kantine gaat de deur op slot.

Het bestuur

Manege Oostmoer
In navolging van de voorschriften van het RIVM kunnen wij u melden dat vooralsnog alle activiteiten bij Manege Oostmoer gewoon doorgang zullen vinden; met uitzondering van de KNHS dressuurwedstrijd op 28 maart 2020, deze wedstrijd is geannuleerd.

Tijdens de reguliere lessen is het aantal mensen verdeeld over de dag en zullen er niet meer dan 100 personen aanwezig zijn. Tevens is paardrijden geen contactsport.

Voor de activiteiten waarbij normaliter meer dan 100 personen aanwezig zijn, geldt dat deze opgesplitst zullen worden; denk hierbij aan extra ingelaste prijsuitreikingen o.i.d.

Verder vragen wij u om de voorschriften van de FNRS op te volgen.