StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Maandag op dinsdagnacht (3-4 juni 2020) is er geprobeerd in te breken in mijn woning en mijn garage met best wat schade als gevolg. Ik was op dat moment niet thuis.

Geef inbrekers geen kans

Ik denk dat de daders uiteindelijk gevlucht zijn na het aanslaan van mijn waakhonden. Politie is inmiddels langs geweest voor onderzoek. Ik heb een vermoeden wie het is geweest.
Eén van de daders betreft een lichtgetinte man van tussen de 30 à 40 jaar. Deze man is uit zijn bestelbus gestapt en heeft mij maandag nog aangesproken omdat ik voor mijn deur stond met een trolley. De man vroeg mij of ik op vakantie ging. Uiteraard heb ik niet op de man gereageerd. Hij reed op dat moment in een witte bestelbus mogelijk van het merk Ford. Witte bestelbus met aan de bovenzijde een blauwe streep over de lengte en aan de onderzijde net boven de dorpel een blauwe streep over de lengte.
Mensen, let alstublieft op deze man en zijn bus!!!!!

Aantal personen: 1 persoon in de bestelbus.
Haar: kort donker bruin / kort zwart.
Bovenlichaam: slank postuur.
Leeftijd: tussen de 30 en 40 jaar.
Geslacht: Man.
Uiterlijk: lichtgetint
Bouw: slank postuur.
Lengte: ongeveer 1.75 a 1.80 meter

Voertuig : 1.
Kleur: Wit met boven en onder een blauwe streep.
Merk: mogelijk Ford.
Type: bestelbus.
Kenteken: helaas niet kunnen zien.

De daders hebben mijn camera welke op de voordeur gericht staat onklaar gemaakt. Helaas voor deze domme daders heb ik meerdere camera's rondom mijn woning hangen, zowel zichtbaar als onzichtbaar.
Op dit moment ben ik alle camerabeelden aan het bekijken en jammer voor de daders maar ze staan mooi in beeld. Wel reden ze op die nacht in een ander soort bestelbus met diverse ramen aan de zijkant en ook dit voertuig staat op beeld.

En nog een belangrijke aanvulling: zowel de persoon als de bestelbus zijn de afgelopen week / weken regelmatig gezien op de Dorpsweg in Sommelsdijk.

Heeft u toevallig iets gezien of gehoord dan zou ik dat graag horen van u. Of desnoods een anonieme melding naar de politie.

Alvast bedankt.

Beste mensen, let alstublieft goed op uw woning en spullen en let vooral op de daders en de voertuigen. Vertrouwt u het niet bel dan de politie.