StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Ondanks het rare jaar i.v.m. de coronacrisis is StadsWeb net als voorgaande jaren direct naar de Stadtenaren gegaan die de vlag dit jaar konden uithangen, omdat ze geslaagd zijn voor de middelbare school.

Hier vindt u een overzicht van deze gelukkigen. Allemaal van harte gefeliciteerd met deze prestatie!
Natuurlijk wensen wij allen veel succes met de volgende opleiding en ook een fijne vakantie. Mocht er iemand ontbreken, horen wij het graag van u.

Klarinda Arensman
Klarinda Arensman is voor Dierverzorging geslaagd op het Edudelta. Zij gaat de Secretaresseopleiding doen op het Albeda in Oude Tonge.
Beaudine Godrie
Beaudine Godrie is geslaagd op het Edudelta voor de richting D&P. Zij gaat naar het Albeda Middelharnis voor de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker.
Nick en Jordi Braber
Jordi Braber (rechts) is geslaagd voor Mavo-kader op het Edudelta. Hij gaat de opleiding Procesoperator doen bij het STC in Brielle.
Nick Braber (links) is geslaagd voor de Havo, Economie en Maatschappij (met Duits en Wiskunde B). Hij gaat de opleiding Finance & Controll of de opleiding Business, I.T. & Management doen op de Hogeschool te Rotterdam.
Anne-Mirthe Huijser
Anne-Mirthe Huijser is geslaagd voor Havo op de Prins Maurits. Zij gaat naar de Hogeschool Rotterdam voor de Kunstopleiding.
Johan Kok
Johan Kok is op het edudelta college (RGO) geslaagd voor kader richting groen. Hij gaat de melkveehouderijopleiding in Breda doen.
Noortje Pronk
Noortje Pronk is op het Edudelta (RGO) geslaagd voor niveau kader richting Horeca Bakkerij en Recreatie. Zij gaat werken en leren bij CuraMare (Nieuw Rijsenburgh) via het Albeda te Rotterdam.
Marit Strijdhorst
Marit Strijdhorst is geslaagd voor VWO, natuur en gezondheid op de Prins Maurits. Zij gaat verloskunde studeren op de Hogeschool Rotterdam.Caprice Tappij Gielen
Caprice Tappij Gielen is op het Edudelta (RGO) geslaagd voor kader richting Groen. Zij gaat naar het Albeda Middelharnis voor de opleiding Pedagogisch Medewerker Kinderdagopvang.
Daphne van der Waal
Daphne van der Waal is op het Edudelta (RGO) geslaagd voor de richting Dienstverlening & Producten (D&P). Zij gaat naar het Albeda in Middelharnis voor de opleiding Zorg en Welzijn.
Jolinde Wijnands
Jolinde Wijnands is geslaagd voor Atheneum op het RGO. Zij gaat op de universiteit van Wageningen Animal Science studeren.