StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Juf Marjo neemt afscheid van CBS Albert Schweitzer om te gaan genieten van haar pensioen. Op school is hiervoor een feestelijke afscheidsdag georganiseerd.

Juf Marjo

Veertig jaar geleden is Juf Marjo begonnen met haar werk in het basisonderwijs. Ze heeft op verschillende scholen gewerkt en is 14 jaar geleden op CBS Albert Schweitzer aan de slag gegaan. Hier heeft ze voornamelijk lesgegeven aan de groepen 3, 4, 5 en 6.

Vrijdag 3 juli 2020 hebben we met de hele school afscheid genomen van juf Marjo. De dag begon voor de juf met een ontbijt en voor de kinderen met workshops van 'drumtastic'. Iedere groep bereidde een optreden voor om aan de juf te laten zien. Om 12 uur was het dan zo ver. We mochten juf Marjo verwelkomen en verrassen. Wat was het een mooi afscheidsfeest: elke klas gaf een optreden, de juf kreeg mooie cadeaus, een speech, een afscheidslied en als verrassing had juf Marjo een ijscokar geregeld. Daar hadden de kinderen wel zin in! Tot slot werd de juf op een heel speciale manier uitgezwaaid. Juf Marjo is samen met haar man op de fiets gestapt om langs alle kinderen te fietsen. In de voortuin stonden de kinderen en hun ouders met een feesttoeter klaar om de juf uit te zwaaien. Het was een erg mooie dag met elkaar!

Juf Marjo, bedankt voor alles wat u in de afgelopen jaren voor ons gedaan hebt!

We wensen u alle goeds toe!