StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

De dorpsraad heeft de afgelopen periode niet stil gezeten. We hebben inmiddels twee bestuursvergaderingen achter de rug en zijn druk bezig met verschillende zaken voor ons dorp Stad aan ’t Haringvliet. Zo zijn recent de beschadigingen bij het Weeghuisje aan de haven hersteld en is het Leefbaarheidsplan 2021 ingediend bij de gemeente.

Gele tulpen met één rode tulp

Omdat in deze tijd van thuiswerken, wandelen een populaire hobby geworden is, kijken we hoe we meer fleur & kleur in ons mooie dorp kunnen aanbrengen. Ook willen we de mogelijkheden onderzoeken om van het Stadse bos een gezellig ‘Stadspark’ te maken waar het heerlijk vertoeven is voor zowel jong en oud. Voor het zover is, kan de jongste jeugd in de nieuwbouw genieten van het speeltuintje dat op het WOZOCO terrein komt. Planning is dat deze halverwege het jaar gereed is.

In september 2020 hadden we graag een fysieke bijeenkomst georganiseerd maar dit was in verband met Corona helaas niet mogelijk. We hopen dat in de eerste helft van dit jaar nog een fysieke bijeenkomst wordt georganiseerd maar zijn afhankelijk van de richtlijnen van de overheid.

We kunnen ons voorstellen dat je vragen of suggesties voor ons hebt. Of wellicht wil helpen met activiteiten. Wacht dan niet totdat er een bijeenkomst van de dorpsraad wordt georganiseerd maar stuur ze naar het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zodat we samen kunnen zorgen voor fijn wonen & werken aan Het Haringvliet.