StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Rick, Daniëlle en Michelle uit Stad aan ‘t Haringvliet mochten afgelopen weekend een exclusieve onderscheiding in ontvangst nemen. Deze krijgen zij vanwege hun fantastische inzet voor andere gezinnen met een ziek kind!

Een vrijwilliger van Stichting Opkikker kwam speciaal voor Rick, Daniëlle en Michelle aan de deur en overhandigde deze medailles op een wel heel bijzondere manier!

Een speciale onderscheiding van Stichting Opkikker

Rick, Daniëlle en Michelle hebben in het verleden samen met hun gezin een Opkikkerdag meegemaakt. Een van de gezinsleden is namelijk ziek en dat heeft veel invloed op het dagelijks leven van het hele gezin. Sindsdien zetten Rick, Daniëlle en Michelle zich in voor Stichting Opkikker als Opkikker ambassadeurs. Op die manier hopen ze ook andere gezinnen te kunnen helpen. En dat is niet onopgemerkt gebleven! Daarom mochten zij de exclusieve Opkikkermedaille in ontvangst nemen.

Een vrijwilliger van Stichting Opkikker kwam afgelopen weekend bij Rick, Daniëlle en Michelle aan de deur met een kaart. Niet zomaar een kaart, maar een kaart met een video erin! Op die video was te zien dat er iets heel waardevols gemaakt en vervoerd werd voor de Opkikker ambassadeurs. Maar wat was dat nou precies? Gelukkig bleek het koffertje - dat te zien was in de video - in de auto van de vrijwilliger te liggen. Deze werd er natuurlijk meteen bij gepakt! En wat bleek? Daar zaten hele bijzondere Opkikkermedailles in, speciaal voor Rick, Daniëlle en Michelle! Deze werd direct opgespeld bij de trotse Rick, Daniëlle en Michelle, waarna de kinderchampagne werd opengetrokken om hier samen op te proosten!

Stichting Opkikker
Al 26 jaar verzorgt Stichting Opkikker lichtpuntjes voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Tijdens de Opkikkerdagen die zij organiseren, ontzorgen zij het hele gezin met een op maat gemaakt activiteitenprogramma, op basis van de wensen van alle gezinsleden. Helikoptervluchten, boeven vangen met de politie of omgetoverd worden tot echte prinses: niets is voor Stichting Opkikker te gek! Nadat een gezin een Opkikkerdag heeft gehad, krijgen de kinderen de mogelijkheid om ambassadeur van de stichting te worden. Door het ambassadeurschap probeert de stichting deze kinderen trots, eigenwaarde, verantwoordelijkheid, sociaal contact en kracht te geven. Met als uitgangspunt de transformatie van patiënt naar ambassadeur. Zij zetten zich geheel vrijblijvend, op allerlei manieren, in om andere gezinnen met een ziek kind ook een dag ontspanning te bieden!

Stichting Opkikker is geheel zelfstandig en afhankelijk van zakelijk en particulier initiatief. Meer weten over Stichting Opkikker? Neem een kijkje op www.opkikker.nl.