StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

De eerste vlaggen konden weer uit bij sommige middelbare scholieren van Stad. Door de gespreide examens en daardoor ook gespreide uitslagen wordt dit artikel geüpdatet zodra er meer geslaagden bekend zijn. In ieder geval allemaal van harte gefeliciteerd met deze prestatie!

Tijdvakken
Het coronavirus heeft ook dit jaar grote invloed op het onderwijs. Daarom is ook dit examenjaar sprake van drie tijdvakken op de scholen zelf.
Het eerste tijdvak liep van donderdag 12 mei tot en met maandag 30 mei 2022. Van maandag 13 juni tot en met vrijdag 24 juni 2022 is het tweede tijdvak gepland. Het tweede tijdvak is bedoeld voor kandidaten die door overmacht tijdens het eerste tijdvak verhinderd waren. Tevens biedt dit tijdvak gelegenheid tot het afleggen van de herkansing van het centraal examen voor een vak. Het derde tijdvak is gepland van dinsdag 5 juli tot en met vrijdag 8 juli 2022. Dit tijdvak is bedoeld voor kandidaten die het examen nog niet hebben kunnen voltooien en voor kandidaten die nog recht hebben op een herkansing.

Het gevolg is dat middelbare scholieren niet allemaal tegelijkertijd weten of ze geslaagd zijn. Wij houden de vlaggen zo goed mogelijk in de gaten, maar mocht er iemand ontbreken, dan horen wij het graag van u.

Geslaagde scholieren
Hieronder vindt u een overzicht van de gelukkigen. Allemaal van harte gefeliciteerd met deze prestatie! En natuurlijk wensen wij allen veel succes met de volgende opleiding en ook een fijne vakantie.

Leroy Arensman
Leroy Arensman is geslaagd voor de mavo op het RGO-college. Hij weet nog niet zeker wat hij gaat doen na de vakantie, waarschijnlijk iets in de richting van economie.
Nick Arensman
Nick Arensman is geslaagd voor de mavo (economie en maatschappij) op de RGO. Hij gaat naar het Albeda in Middelharnis de studie MBO onderwijsassistent volgen.
Floris Jamin
Floris Jamin is geslaagd voor vmbo gemengde leerweg op de RGO-beroepscampus. Hij gaat naar het STC (Scheepvaart en Transport College), het 1e jaar in Stellendam en daarna naar Brielle, voor de bol-opleiding Allround Operationeel Technicus.

Marnick Maliepaard
Marnick Maliepaard is geslaagd voor vmbo op de RGO. Hij geniet nu van een welverdiende vakantie en gaat hierna de opleiding luchtvaart dienstverlening bij The Hague Airport volgen.

Harm Visser
Harm Visser is geslaagd voor VMBO basis op de RGO-Beroepscampus. Hij gaat de opleiding BBL volgen voor timmerman bij Bouwmensen.

Cynthia van der Waal
Cynthia van der Waal is geslaagd voor de mavo op het RGO-college. Zij gaat op het Albeda-college te Rotterdam de bbl-opleiding Junior Accountmanager volgen.