StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Hoi inwoners van Stad aan 't Haringvliet en omstreken, Fijn hè, dat toilet bij het strandje! Vier weken plaatste de gemeente een dixi, met de zomer op komst.

Dixi weggehaald nadat deze was afgebrand op het strandje van Stad

Niet fancy, maar wel handig voor een kind met hoge nood, of voor de gast die niet in het water plast. Jammer, maar helaas! Samen met een aantal anderen wist ik wat anders leuks ermee. Lekker fikkie stoken! Wat hebben we gelachen! En de volgende dag al die teleurgestelde gezichten. Lachen man! Niemand kon meer naar het toilet, haha!

De gemeente had met de strandgangers te doen en plaatste – hoe stom - een nieuw toilet. Zo’n toilet kost meer dan € 1.000,-, wisten jullie dat? En weet je wat nu zo leuk is, ook dit toilet brandde prima. Het heeft er maar een paar dagen gestaan. Ik hoorde dat de gemeente er nu klaar mee is en dit toilet niet meer vervangt. Slim, want we zouden toch weer toeslaan. Politie en handhavers op ons afsturen? Dan kunnen ze wel dag en nacht hier gaan lopen.

Dusss, beste strandgangers van Stad. Sorry, niet sorry. Ik heb mijn tien minuten lol gehad!

Groeten,
Anoniempje

Ps. Zou dit berichtje echt zijn? Zouden de mensen die hier verantwoordelijk voor zijn er ook echt zo over denken? Of zien ze net als wij dat het volstrekt nutteloos is en al die strandgangers hierdoor worden benadeeld? 👎