StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Iedere dorpsbewoner kan zich aanmelden voor het bestuur van de dorpsraad. Als meer dan 9 kandidaten zich aanmelden, worden de bestuursleden door de inwoners gekozen.

Vanuit het bestuur wordt een voorzitter, secretaris en penningmeester gekozen. Het bestuur van het Stadsoverleg denkt op verzoek van Stichting het Trefpunt ook mee met deze stichting.

Een aantal keren per jaar organiseren we een inwonersavond. Op deze inwonersavonden kan iedere inwoner uit Stad zijn/haar ideeën voor Stad inbrengen. Deze ideeën vormen de basis voor het jaarlijks op te stellen leefbaarheidsplan, onze dorpsvisie en ons dorpsplan. In het leefbaarheidsplan maken we per jaar inzichtelijk wat de speerpunten zijn. Hieraan zijn ook bedragen per project gekoppeld.
Iedereen is altijd van harte uitgenodigd om mee te denken in het belang van ons dorp. We zetten ons in voor de leefbaarheid van ons dorp.

Bewoners groepen werken thema's uit en presenteren die op de inwonersavonden. De thema's zijn aangedragen door de dorpsbewoners. U kunt ons altijd mailen om nieuwe ideeën aan te dragen. Nieuwe ideeën kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt de leden van Het Stadsoverleg altijd aanspreken over zaken die gaan over het dorpsbelang. Wij zijn er niet voor persoonlijke belangen, die kunt u zelf rechtstreeks bespreken met de gemeente.
Eerst volgende vergadering is op woensdagavond 19:30 uur, 28 september 2022.

Het Stadsoverleg zoekt nieuwe leden!