Met gisteravond een volle zaal in 't Trefpunt hebben ze er een (naar reacties en commentaren van het publiek) knallende eerste uitvoering van gemaakt!

Op de foto de groep spelers na de yell aan de start van het 1e bedrijf, waar naast de nodige zenuwen ook de lol van het samenspelen goed te zien is! 😃

Ook komen kijken en nog geen kaarten? Voor vanavond zijn er nog een aantal kaarten beschikbaar, maar ook op de andere locaties bent u natuurlijk van harte welkom! 😉 Hopelijk tot dan!

Zaal open 19.30, aanvang stuk 20.00 uur.

Reserveren:
17 februari, Stad a/h Haringvliet: 0187-845693 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
23 februari, Melissant: 06 26156742 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
24 februari, Middelharnis: uitverkocht!
2 maart, Oude-Tonge: 0187-630098

Toneelspelers maken yell
Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Ko Nientje

Veel dorpsgenoten hebben al foto’s gemaakt van Ko Nientje. Kijk hier op een wereldkaart waar Ko Nientje allemaal al is geweest.

Dit keer ligt Ko Nientje met een lading schroot uit Beverwijk in Jorf Lasfar, Marokko. Helaas mag Ko Nientje de wal niet op.

Alle foto's kunt u terug kunnen vinden in het fotoboek.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD