Op vrijdag 8 maart 2024 vond de 17e editie van Nationale Pannenkoekdag plaats op OBS De Molenvliet in Stad aan ‘t Haringvliet. Onder leiding van hulpouders en de AC bakten alle leerlingen van de school die ochtend pannenkoeken.

Vanaf 12.30 uur werden de, in groten getale aanwezige, opa’s en oma’s welkom geheten door de leerlingen van de groepen 7 en 8. Zij leidden hen als echte gastheren en gastvrouwen naar de feestelijk versierde speelzaal. Samen met alle kinderen van de school genoten de opa’s en oma ’s van de heerlijke pannenkoeken. Onder het genot van een kopje koffie, thee, glaasje water of siroop werd het een gezellig samenzijn.

Ook de ouderen van woonzorgcomplex ‘t Stadshuus werden dit jaar wederom niet vergeten. De kinderen van groep 6 waren eerder die ochtend bij hen aan de deur geweest om pannenkoeken rond te brengen. Ook hier waren de reacties hartverwarmend. “Kortom: De Nationale Pannenkoekdag op OBS de Molenvliet was weer zeer geslaagd. Dit was echter niet mogelijk geweest zonder de hulp van de AC, alle hulpouders en sponsoring door Plus Middelharnis, Albert Heijn Sommelsdijk en ‘t Tilse Schuurtje te Den Bommel”, aldus de school.

Pannenkoekendag op OBS de Molenvliet
Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD