De eerste Stadsplein verscheen in november 2005 als uittreksel van de pas opgerichte website www.stadaantharingvliet.nl (StadsWeb). De bedoeling hiervan was dat ook mensen zonder computer konden meeleven met de gebeurtenissen op ons dorp.

Marja en Greet

In 2007 stopte Joop Tilbuscher, de drijvende kracht achter Stadsplein, en Greet en Marja namen zijn taak over. Dit was voor hen een hele uitdaging omdat zij geen ervaring hadden met computerprogramma’s. Maar al doende leert men en ze kregen er steeds meer plezier en handigheid in. De meeste moeite hadden zij met rechte lijnen trekken. Het gevolg is dat ze 16 jaar lang 4x per jaar met veel plezier een Stadsplein hebben gemaakt, geprint, gevouwen en gezorgd dat ze rondgebracht werden.

Sinds kort is Jeroen Jeremiasse erbij gekomen voor de lay-out. Stadsplein heeft een nieuw jasje gekregen.

Nu stoppen ook Greet en Marja met het maken van Stadsplein i.v.m. hun verhuizing uit Stad. Gelukkig is er iemand die het van hen over wil nemen, de enthousiaste René Nederlof. Hij zal samen met Jeroen zorgen dat u 4x per jaar een prachtige Stadsplein in de bus krijgt!

Greet en Marja willen alle vrijwilligers bedanken die hen al die jaren geholpen hebben met het tot stand komen en het rondbrengen van Stadsplein.

Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Ko Nientje

Veel dorpsgenoten hebben al foto’s gemaakt van Ko Nientje. Kijk hier op een wereldkaart waar Ko Nientje allemaal al is geweest.

Dit keer ligt Ko Nientje met een lading schroot uit Beverwijk in Jorf Lasfar, Marokko. Helaas mag Ko Nientje de wal niet op.

Alle foto's kunt u terug kunnen vinden in het fotoboek.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD