Net als voorgaande jaren is StadsWeb direct naar de Stadtenaren gegaan die de vlag dit jaar konden uithangen, omdat ze geslaagd zijn voor de middelbare school.

Hier vindt u een overzicht van deze gelukkigen. Allen van harte gefeliciteerd en veel succes met de vervolgopleiding!

Wij houden de vlaggen zo goed mogelijk in de gaten, maar mocht er iemand ontbreken, dan horen wij het graag van u.

De redactie van StadsWeb feliciteert alle geslaagden met het behaalde resultaat!
Sylvester Bestman
Sylvester Bestman heeft op de RGO de Mavo gedaan. Hij twijfelt nog tussen twee vervolgopleidingen. Een MBO-opleiding Veiligheid & Vakmanschap (VEVA) te Hoogvliet, of bij de Koninklijke Marechausee te Apeldoorn.
Roos Blijleve
Roos Blijleve heeft met een herkansing de Havo Cum Laude gehaald op de RGO, richting C&M. Ze gaat naar InHolland in Rotterdam voor de HBO-opleiding Rechten.
Robine van Burg
Robine van Burg heeft op de CSG Prins Maurits de Mavo gedaan. Ze gaat naar het Albeda (Beroepscampus) te Middelharnis de MBO-opleiding Onderwijsassistente doen.
Keano Faber
Keano Faber heeft VMBO basis kader gedaan op het Penta College te Hoogvliet. Hij woont nog maar heel kort ‘op Stad’, maar wilde wel meedoen aan één van de tradities van het dorp. Hij gaat op het Albeda (Beroepscampus) te Sommelsdijk de MBO-opleiding Assistant business services volgen.
Willem van der Hoog
Willem van der Hoog heeft op de CSG Prins Maurits Havo gedaan. Hij gaat naar de Hogeschool Rotterdam voor de opleiding Sport Marketing en Management.
Lola van Kleij
Lola van Kleij heeft op de Beroepscampus VMBO-kader Zorg en Welzijn gedaan. Ze gaat op het Albeda (Beroepscampus) te Middelharnis de MBO-opleiding Management Support niveau 4 volgen.
Daphne en Sophie Molenaar
Daphne Molenaar (links) heeft op de CSG Prins Maurits Havo C&M en E&M gedaan. Ze gaat in Den Bosch op de HAS de HBO-opleiding Bedrijfskunde en agribusiness volgen.
Sophie Molenaar (rechts) heeft op de CSG Prins Maurits Mavo Economie gedaan en weet nog niet wat ze als vervolgopleiding gaat doen.
Evy Sparreboom
Evy Sparreboom heeft op de CSG Prins Maurits de Mavo gedaan en gaat op de Albeda (Beroepscampus) te Middelharnis de MBO-opleiding Pedagogisch Medewerker volgen.
Jim de Vos
Jim de Vos heeft vorig jaar op de RGO zes vakken VWO gedaan en afgelopen jaar op de VAVO te Breda de twee overige vakken gehaald. Hij blijft in Breda voor de HBO-opleiding International Business op de Avans hogeschool.
Jur van der Welle
Jur van der Welle heeft op de RGO Havo E&M gedaan. Hij gaat op de Hogeschool Rotterdam de HBO-opleiding Informatica doen.
Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD