OBS De Molenvliet uit Stad aan ‘t Haringvliet organiseerde een succesvolle sponsorloop om geld in te zamelen voor Project Titi, een initiatief van Faunapark Flakkee.

De leerlingen en medewerkers haalden samen maar liefst 1.000 euro op.

De sponsorloop vond plaats op het schoolterrein, waar leerlingen van alle leeftijden hun hardloopschoenen aantrokken om zoveel mogelijk rondjes te rennen. De kinderen werden gesponsord door familieleden, vrienden en buren, wat resulteerde in een geweldige opkomst en een inspirerende dag vol energie en enthousiasme.

Waar een kleine school groot(s) in kan zijn

Lees ook het artikel op GrootGoereeOverflakkee.nl.


Ondersteuning voor Project Titi
Faunapark Flakkee is een dierentuin die zich richt op het behoud van bedreigde diersoorten. Project Titi is een van de initiatieven, gericht op het behoud van de bedreigde pinché-apen en hun leefgebieden in Colombia. Door middel van educatie, bewustwording en acties zoals het planten van bomen, zet het park zich in voor een duurzame toekomst voor deze unieke primaten. Het park startte het project met een boeiende presentatie op school, waarbij de wethouder een stuk voorlas uit een speciaal samengesteld boekje. Dit boekje wordt verkocht om de opbrengst te gebruiken voor het planten van bomen in Colombia.

Faunapark Flakkee bedankt alle leerlingen, ouders, leerkrachten en sponsoren die deze sponsorloop tot een succes hebben gemaakt. “Dankzij jullie inzet en vrijgevigheid kunnen we een verschil maken voor Project Titi en bijdragen aan een betere toekomst voor de pinché-apen. Met dit bedrag kunnen er ongeveer 118 nieuwe bomen worden aangeplant!”

Kijk voor meer informatie over Project Titi op www.faunaparkflakkee.nl.

Faunapark Flakkee blij met de 1000 euro die ze krijgen van de kinderen van De Molenvliet
Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD