StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb
Op zaterdag 6 mei 2006 organiseert de restauratiecommissie van de Hervormde Kerk weer haar jaarlijkse plantenmarkt in samenwerking met de firma Graka uit Sommelsdijk. Iedereen is hartelijk welkom om te komen kijken en kopen.

Op zaterdag 6 mei 2006 organiseert de restauratiecommissie van de Hervormde Kerk weer haar jaarlijkse plantenmarkt in samenwerking met de firma Graka uit Sommelsdijk. Iedereen is hartelijk welkom om te komen kijken en kopen tussen 9:00u en 12:00u op het plein van verenigingsgebouw “De Ark” in de Nieuwstraat.

Er worden diverse soorten tuinplanten, bemesting en potgrond verkocht. Ook zullen dit jaar vaste planten worden aangeboden en ook zijn er leuke bloemstukjes te koop waarvan een deel ter plaatse zal worden gemaakt. Aan de inwendige mens is ook gedacht: er zullen overheerlijke kruukplaetjes worden gebakken. Kortom, er is teveel om op te noemen, dus kom gezellig kijken. De opbrengst van de actie is bestemd voor het restauratiefonds van de Hervormde Gemeente. Tot ziens op 6 mei!