StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Nieuws

Hier kunt u alle nieuwsberichten van Ons Trefpunt vinden. Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van een nieuwsbericht? Neem dan contact op met Ons Trefpunt.

--------------------

Op woensdag 10 juni 2020 had de stichting “Ons Trefpunt” een buitenspeeldag georganiseerd op de voetbalwei.

Ontmoet elkaar bij de koffieochtend. We zijn weer van start gegaan op dinsdag 9 juni 2020! De koffieochtend is elke dinsdag in Ons Trefpunt aan de Oranjelaan.

Vrijdag 20 maart 2020 stond de volgende aankondiging op de facebook van Ons Trefpunt:
Vanmiddag vanaf 16.00 uur steken we alle Stadtenaren een hart onder de riem met de actie: #stadnietachterdegeraniums

De grote en kleine zaal zijn beschikbaar voor feesten en partijen. Verhuur Ons Trefpunt heeft een nieuw contactadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit jaar is er geen DUIK in Stad. De subsidie die voor het evenement werd verleend door de gemeente, was een projectsubsidie voor twee jaar.

Na eerdere oproepen in onder andere dit medium, heeft Ons Trefpunt nieuwe vrijwilligers gevonden. Daar is iedereen van het team heel blij mee.

Stichting ”Ons Trefpunt” organiseert op 13 maart 2020 een maaltijd met Italiaanse gerechten. U kunt die avond komen genieten van de pure smaken, die de Italiaanse keuken te bieden heeft.

Voor alle inwoners van het dorp organiseert het Trefpunt op vrijdag 3 januari 2020 tussen 18.00 en 20.00 uur een nieuwjaarsbijeenkomst.

We zoeken iemand die de verzoeken die we krijgen om een zaal te huren kan beantwoorden en indelen. Deze taak ligt momenteel bij de penningmeester, dit willen we los trekken om het beter behapbaar te maken.

Op 18 december 2019 om 19.30 uur kun je kerststukjes maken in het Trefpunt. Geef je voor 13 december 2019 op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.