StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Nieuws

Hier kunt u alle nieuwsberichten van Ons Trefpunt vinden. Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van een nieuwsbericht? Neem dan contact op met Ons Trefpunt.

--------------------

Op de kaai was het al vroeg een drukte van belang. Heel veel kinderen, velen vermomd als Zwarte Piet, en ook heel veel ouders en trotse opa’s en oma’s stonden op te Sint te wachten. Gelukkig was het droog en de kou was door de spanning goed te dragen.

Lieve kinderen,
Wat was het spannend he, dat gedoe met mijn boot
Gelukkig dat Piet Hein te hulp schoot

Op zaterdag 19 november 2022 komt Sinterklaas aan op Stad met de pietenboot. Hij komt om 13.45 uur binnen en rijdt vanaf 14.00 uur een rondje door het dorp. Om 14.30 uur begint het feest in Ons Trefpunt.

Zaterdag 29 oktober 2022 van 18.30 tot 20.00 uur organiseren we de Griezeltocht! Doe je mee?

Vrijdagavond 16 september 2022 worden er weer mosselen gekookt in het Trefpunt, Oranjelaan 4. De avond begint om 18.30 uur en duurt zolang het gezellig is.

Het gebouw van het Trefpunt is verouderd en staat net als de scholen op het programma om vernieuwd te worden en eventueel samen op te gaan in één centrum. Dit proces is al enige jaren gaande en nog niet in een vaste vorm gegoten.

Na heel wat jaren betrokken te zijn geweest als vrijwilliger bij Ons Trefpunt heeft Wilma van Bergen voor de zomer afscheid genomen. De laatste vier jaar was zij als voorzitter actief.

Zaterdag 27 augustus was het toch nog zover, Huttenbouw 2022! Jullie hebben ontworpen, gebouwd en gestyled... het zijn prachtige hutten geworden. We hebben schommels, hangmatten en zelfs een glijbaan gezien!

Op Koningsdag organiseren we tussen 10.00 en 13.00 uur spelletjes voor de kleintjes. 's Avonds is er een gezellig feest als afsluiting.

Het ene na het andere wordt georganiseerd nu het allemaal weer kan. Wat dacht je van een heerlijk Chinees buffet?