StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb
Spaghetti eten we meestal met een saus op basis van gehakt en tomaten. Dit keer hebben wij een saus voor u met de pittige, Spaanse chorizoworst. Een echte aanrader.

Spaghetti eten we meestal met een saus op basis van gehakt en tomaten. Dit keer hebben wij een saus voor u met de pittige, Spaanse chorizoworst. Een echte aanrader.

Voor 4 personen

    Ingrediënten:
  • 1 pak spaghetti
  • 1 chorizoworst (liefst eigen merk van Albert Hein)
  • 1 potje crème fraîche
  • 1 bakje champignons
  • 1 rode paprika
  • 2 uien of 1 bosje lenteuitjes
  • 1 pak gezeefde tomaten
  • 1 à 2 courgettes
  • 1 à 2 eetlepels olijfolie
  • Aromat, peper, zout naar smaak (chorizoworst is al heel pittig)
  • 1 zakje geraspte kaas

Bereidingswijze:
Doe olijfolie in een wok of hapjespan en fruit daarin de uien lichtbruin.
Gesneden champignons, courgette in blokjes en kleine stukjes paprika toevoegen.
De chorizoworst ontvellen, in stukjes breken en erbij doen. Dit alles enkele minuten bakken.
Daarna de gezeefde tomaten en als laatste een bekertje crème fraîche er door heen scheppen.
Eventueel wat geraspte kaas en kruiden erbij doen en dit alles nog even laten doortrekken op een heel laag vuurtje.

Ondertussen de spaghetti koken.
Saus en spaghetti apart serveren.
Lekker met sla of frisse rauwkost.

Eet smakelijk!!