Van 9 t/m 12 mei 2024 is de KunstKijk. Over het hele eiland verspreid doen 96 kunstenaars mee op 36 verschillende locaties. Hier op Stad zijn er zeven locaties.

Van donderdag t/m zondag van 11.00 u tot 17.00 u. Er zijn schilderijen, grafiek, beelden, sieraden, fotografie te zien.

Verder: gedichten op de Molendijk 30b. En diverse optredens en demonstraties. Muziek- en verteltheater vrijdag 10 mei, 11.30 u., Kabouter Zibbedeus, voorstelling voor kinderen van 3 t/m 8 jaar ... en hun ouders ... Om 14.30 u. Prins Roland en de boze elfenkoning, verteltheater voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Verder vrijdag 10 mei, om 15.30 u. treedt in het Trefpunt een jonge Oekraïense violiste op, Solomiia Manokina, haar moeder Hanna en Heleen de Witte, viooldocent.

Zaterdag 11 mei, om 14.00 u. muziekoptreden Molendijk 30b, Atelier- Galerie Yvette Jansen, ‘Cello Duo’, Willemijn Knödler en Elianne Ardts, beiden zijn ook cellist bij “Muziek aan bed”.

Zaterdag 11 mei, om 16.30 u. muziekoptreden bij Marjan Smit door ‘Mixtape’.

Zondag 12 mei, van 11.00 u. tot 17.00 u. zijn er demonstraties glasblazen bij het atelier van Marjan Smit aan de Haven.

Iedereen is van harte welkom. Overal gratis toegang! Voor meer info, over KunstKijk, de exposities, optredens enz. op het hele eiland, ga naar de website: www.kunstkijk.com

KunstKijk
Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Ko Nientje

Veel dorpsgenoten hebben al foto’s gemaakt van Ko Nientje. Kijk hier op een wereldkaart waar Ko Nientje allemaal al is geweest.

Dit keer ligt Ko Nientje met een lading schroot uit Beverwijk in Jorf Lasfar, Marokko. Helaas mag Ko Nientje de wal niet op.

Alle foto's kunt u terug kunnen vinden in het fotoboek.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD