StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Nieuws

Hier kunt u alle nieuwsberichten van Ons Trefpunt vinden. Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van een nieuwsbericht? Neem dan contact op met Ons Trefpunt.

--------------------

Ook dit jaar was de intocht van Sinterklaas en zijn Pieten op Stad weer een groot succes.

Kapitein Bernard legde de boot uit Spanje weer keurig aan en Sint kon tijdens het zingen van de vele kinderen veilig van boord.

Als je 'van' Stad bent, valt het je misschien niet meer op. Als je hier daarentegen als nieuwkomer - of zoals ze hier zeggen, overkanter-  komt, dan is het meteen te zien: Stad is een actief dorp.

Sinterklaas komt zaterdag 17 november 2018 weer in Stad. Alle kinderen uit Stad mogen dan natuurlijk kijken naar Sint! Om 13.30 uur komt hij samen met de Hoofdpiet en alle andere Pieten met de stoomboot aan in de haven.

Iedere dinsdagochtend van 10 tot 12 uur is er koffiedrinken in het Trefpunt. Hierbij een paar foto's om te laten zien hoe gezellig dat is.

Waterspektakel in en om de Haven, een dag om nooit te vergeten!

Misschien hebben we elkaar wel gesproken toen we langs de deur kwamen met het Oranjeboekje.

Op 12 mei 2018 was er in het Trefpunt een geslaagde Thaise maaltijd. Deze was bereid door een echte Thaise dame, die voor ons dagen in de keuken heeft gestaan.

Op donderdag 24 mei 2018 hebben we weer een gezamenlijke activiteit gehad met de Molenvliet en de Albert Schweitzerschool. Dit in de vorm van een workshop met het maken van muziek. ‘s Morgens was eerst de bovenbouw aan de beurt om samen muziek te maken, te zingen en natuurlijk te bewegen.

Koningsdag in Stad: Oude tradities, nieuwe mensen.
Koningsdag, voor sommigen een traditie voor anderen een eerste kennismaking. De vrijwilligers van voetbalvereniging SNS en Ons Trefpunt zorgden voor ontmoetingen tussen oud en nieuw.

De volgende activiteiten van ’t Trefpunt zijn bekend:

29 mei, 5, 12, 19, 26 juni 2018 is er nog koffie-ochtend door Greet en Leen. Daarna houden ze vakantie.

30 mei, 6, 13, 20 en 27 juni 2018 is er nog kaarten & biljarten.

Oude films en dia´s van vroeger gemaakt in Stad.
Georganiseerd door Jaap en Jan Maliepaard