StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Nieuws

Hier kunt u alle nieuwsberichten van Ons Trefpunt vinden. Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van een nieuwsbericht? Neem dan contact op met Ons Trefpunt.

--------------------

We mogen weer! Met de versoepelingen die worden doorgevoerd, worden alle activiteiten vanuit Ons Trefpunt weer een stuk gemakkelijker te organiseren. Geen idee welke activiteiten we in het cultureel centrum aan de Oranjelaan 14 bieden? Hierbij op een rij:

Ons Trefpunt Stad nodigt jullie uit om weer te komen spelen! Lekker springen, ponyrijden, in de draaimolen en meer op woensdag 14 juli 2021 op het gras bij voetbalvereniging SNS.

Nu er weer meer mag, hopen we dat iedereen straks een fijne zomer vakantie heeft!
Wij luiden de vakantie voor de kinderen graag in met een buitenspeelmiddag op woensdag 14 juli 2021 om 12.15 - 17.15 uur.

O nee! De paashaas is van alles verloren ... help je mee zoeken?

Beste kinderen, wat missen we jullie! Al onze activiteiten die we niet mogen doen ... we gaan vanaf nu eens kijken wat wel kan!

Op vrijdag 18 december 2020 serveert het Trefpunt erwtensoep om mee te nemen. Verder gaan de groepsactiviteiten in het Trefpunt gaan niet door behalve de gymnastiek en de koffieochtend.

Omdat er door de coronamaatregelen geen sinterklaasintocht kon zijn, bedacht Stichting “Ons Trefpunt” een manier om toch alle kinderen blij te maken met een bezoek van Piet met een cadeautje. Want Sinterklaas werkte dit jaar thuis en kon dus niet komen.

Vanuit Ons Trefpunt Stad organiseren we verschillende activiteiten. Nu we dit jaar door de pandemie niet alles door kunnen laten gaan, richten we ons op dat wat met gepaste afstand wel gaat!

Lieve ouders en kinderen,
Wat hebben we nu vernomen, kan ik niet in de haven van Stad aankomen? Wat een domper dit jaar, ik pluk van verdriet geweun al mijn baardhaar.

In de zomervakantie organiseert GO sport samen met Jongerenwerk ZIJN en Bounce & More in 13 kernen op Goeree-Overflakkee een sport- en beweegaanbod voor de jeugd van 6 t/m 18 jaar.