StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Nieuws

Hier kunt u alle nieuwsberichten van Ons Trefpunt vinden. Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van een nieuwsbericht? Neem dan contact op met Ons Trefpunt.

--------------------

Help je ook mee met het dorp versieren voor Koningsdag? Op maandag 17 april 2023 hangen we de vlaggetjes weer op. We verzamelen op de parkeerplaats bij de dokter om 18.30 uur.

We zijn nog steeds op zoek naar vrijwilligers die Thee & Siroop willen draaien. Deze ochtend voor kinderen van 0-4 jr, met één van hun ouders, was altijd goed bezocht.

Op 16 maart 2023 organiseert Stichting Ons Trefpunt een snertavond. De kosten zijn € 17,- per persoon. Hierbij krijg je één consumptie gratis.

Veel Stadtenaren, oud en nieuw krijgen het op een moment in hun leven te horen: “Waarom woon je op Stad? Daar is toch niks?” De inwoners zelf denken daar heel anders over. "Op Stad is zat!". Er zijn leuke mensen die met elkaar van alles organiseren.

Ons promoteam staat binnenkort aan de deur met een splinternieuwe editie van het evenementenboekje. Anne Schildert heeft het boekje ontworpen en opgemaakt.

Iets om naar uit te kijken....vanaf 3 maart 2023 iedere vrijdagmiddag spelletjesmiddag in het Trefpunt van 15.00 uur tot 19.00 uur. Kom klaverjassen, darten of biljarten.

Vrijdag 17 februari 2023 is er een bingoavond in het Trefpunt te Stad aan ' t Haringvliet. Aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur. We spelen 8 ronden en een verrassings- en superronde.

Op de kaai was het al vroeg een drukte van belang. Heel veel kinderen, velen vermomd als Zwarte Piet, en ook heel veel ouders en trotse opa’s en oma’s stonden op te Sint te wachten. Gelukkig was het droog en de kou was door de spanning goed te dragen.

Lieve kinderen,
Wat was het spannend he, dat gedoe met mijn boot
Gelukkig dat Piet Hein te hulp schoot

Op zaterdag 19 november 2022 komt Sinterklaas aan op Stad met de pietenboot. Hij komt om 13.45 uur binnen en rijdt vanaf 14.00 uur een rondje door het dorp. Om 14.30 uur begint het feest in Ons Trefpunt.