StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Nieuws

Hier kunt u alle nieuwsberichten van Ons Trefpunt vinden. Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van een nieuwsbericht? Neem dan contact op met Ons Trefpunt.

--------------------

Danceclassics in Ons Trefpunt
Haal alles uit de kast en dans zaterdag 19 januari 2019 de sterren van de hemel. Alle golden oldies komen voorbij en natuurlijk kun je verzoekplaatjes aanvragen.

Ook dit jaar was de intocht van Sinterklaas en zijn Pieten op Stad weer een groot succes.

Kapitein Bernard legde de boot uit Spanje weer keurig aan en Sint kon tijdens het zingen van de vele kinderen veilig van boord.

Als je 'van' Stad bent, valt het je misschien niet meer op. Als je hier daarentegen als nieuwkomer - of zoals ze hier zeggen, overkanter-  komt, dan is het meteen te zien: Stad is een actief dorp.

Sinterklaas komt zaterdag 17 november 2018 weer in Stad. Alle kinderen uit Stad mogen dan natuurlijk kijken naar Sint! Om 13.30 uur komt hij samen met de Hoofdpiet en alle andere Pieten met de stoomboot aan in de haven.

Iedere dinsdagochtend van 10 tot 12 uur is er koffiedrinken in het Trefpunt. Hierbij een paar foto's om te laten zien hoe gezellig dat is.

De vakantie is weer voorbij en we hebben al een aantal nieuwe datums om te noteren in de agenda's:

Activiteiten in het Trefpunt:

Koffieochtend: iedere dinsdag morgen van 10-12 uur kan iedereen terecht in het Trefpunt voor een kopje koffie met iets lekkers erbij. Het is voor alle leeftijden en het kost 1 euro per persoon.

23 en 24 augustus 2018 vond weer het jaarlijkse huttenfeest plaats in het Stadse bos. Het was zoals gewoonlijk weer een prachtig feest. Ondanks de niet beste weersverwachting is het beide dagen droog gebleven en heeft de regen gewacht tot alles klaar was.

Waterspektakel in en om de Haven, een dag om nooit te vergeten!

Misschien hebben we elkaar wel gesproken toen we langs de deur kwamen met het Oranjeboekje.

Op 12 mei 2018 was er in het Trefpunt een geslaagde Thaise maaltijd. Deze was bereid door een echte Thaise dame, die voor ons dagen in de keuken heeft gestaan.