StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Nieuws

Hier kunt u alle nieuwsberichten van Ons Trefpunt vinden. Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van een nieuwsbericht? Neem dan contact op met Ons Trefpunt.

--------------------

Op Koningsdag organiseren we tussen 10.00 en 13.00 uur spelletjes voor de kleintjes. 's Avonds is er een gezellig feest als afsluiting.

Het ene na het andere wordt georganiseerd nu het allemaal weer kan. Wat dacht je van een heerlijk Chinees buffet?

We hebben weer een hele leuke Paasactiviteit! Op zaterdag 16 april 2022 gaan we allerlei leuke dingen doen en natuurlijk ook eieren zoeken ...
Doe je mee?

Dit jaar gaan we ervoor! We organiseren de avondvierdaagse, nieuw op ons dorp. Van maandag 16 t/m donderdag 19 mei 2022 kunnen alle kinderen de 5 km lopen.

Jahooorrrr ... we gaan er weer voor ... een hilarisch avondje uit, vol prijzen en plezier!
Op vrijdag 8 april 2022 laten we de ballen weer vallen!

Vrijdag 11 maart 2022 is er weer een snertavond. Wat fijn om elkaar weer te treffen. Kom en neem een kop soep, compleet met stok, drankje en toet voor €10,00. We zien je graag!

Op zaterdag 20 november 2021 was het moment daar, Sint kwam aan in de haven van Stad. Het was tot het laatst toe spannend of het door kon gaan. Gelukkig bedacht de organisatie samen met Sint en zijn pieten een leuke oplossing: een Walk through.

Het verlossende nieuws is er; Sinterklaas komt zaterdag gewoon naar Stad. Lees hier zijn bericht aan alle kinderen.

Stichting Ons Trefpunt organiseert op 26 november 2021 een poteravond. U kunt die avond gezellig poters komen eten met als alternatief frites met een snack.

Woensdagmiddag 20 oktober 2021 vanaf 15.00 uur in Ons Trefpunt is er een kinderbingo met leuke prijsjes voor iedereen! Laat de ballen maar rollen!