StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

DorpsNieuws

Stad mag dan een dorp zijn, er is toch echt van alles te beleven. Vandaar dat deze nieuwssite regelmatig wordt bijgewerkt. Zo kunt u altijd op de hoogte zijn van de laatste dorpsnieuwtjes.

Heeft u een bericht voor deze nieuwspagina? Mail het dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

--------------------

Pilot waterstof in Stad aan ’t Haringvliet

Uit onderzoek blijkt dat een groene waterstofeconomie op Goeree-Overflakkee kansrijk is.

Op donderdag 30 november 2017 brachten Klaas van Veen, Clustercoördinator 'Veilig leven', van de Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond (VRR) en burgemeester Ada Grootenboer van de gemeente Goeree-Overflakkee een kraambezoek aan de familie Van Gurp in Stad aan 't Haringvliet.

"Het heeft lang geduurd, maar er komt nu wat moois te staan," zegt Stella Braber van het Stadsoverleg over bouwproject Havenstadt. Tijdens de bewonersavond op donderdag 30 november 2017 zijn de bewoners van Stad aan 't Haringvliet bijgepraat over de vorderingen van de nieuwbouwwijk.

Donderdag 22 november 2017 werd een Steppevorkstaartplevier (Glareola nordmanni) waargenomen bij het Watergat nabij Stad aan 't Haringvliet.

Afgelopen zaterdag is Sint Nicolaas met zijn Pieten aangekomen met de boot in de haven van Stad. Op de kaai werden zij verwelkomd door heel veel kinderen die daar al een tijdje met hun ouders op de aankomst van de Sint stonden te wachten.

Op donderdag 30 november 2017 om 19.30 uur is er weer een Stadsoverleg in het Trefpunt. U bent van harte welkom! Naast het laatste nieuws over de nieuwbouw horen we graag wat u belangrijk vindt voor ons dorp!

Madrid, 2 november 2017

Aan alle kinderen van Stad aan het Haringvliet,

Het is een grote puinhoop in de SRV-wagen van Flakkeënaar Wout van Kouwen. De supermarkt op wielen in Stad aan 't Haringvliet is leeggeroofd. Ook is er tweeduizend euro uit de kassa gestolen.

Om kopers te lokken naar het nieuwbouwproject Havenstadt in Stad aan ’t Haringvliet op Goeree-Overflakkee krijgen de bewoners een BMW als deelauto.

We horen van verschillende Stadtenaren dat ze problemen met hebben met de internetverbinding. Deze geluiden kregen we uit o.a de Voorstraat en Burgemeester Sterkstraat.