StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

DorpsNieuws

Stad mag dan een dorp zijn, er is toch echt van alles te beleven. Vandaar dat deze nieuwssite regelmatig wordt bijgewerkt. Zo kunt u altijd op de hoogte zijn van de laatste dorpsnieuwtjes.

Heeft u een bericht voor deze nieuwspagina? Mail het dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

--------------------

Op een warme en droge dag besef je eens te meer dat schoon en betrouwbaar drinkwater heel belangrijk is.

Dit jaar waren er zes leerlingen die zowel het schriftelijk examen als het praktisch examen in Middelharnis, Sommelsdijk en Stad aan 't Haringvliet foutloos wisten te maken.

Ieder jaar weer een feest om de geslaagden van het voortgezet onderwijs te mogen interviewen. De meesten ken ik nog van de peuterspeelzaal toen ik daar invalleidster was.

Uit een loods aan de Tilsedijk is tussen zaterdagmiddag 3 juni en dinsdagochtend 6 juni 2017 een trailer inclusief boot weggenomen. Zie foto.

Dat is het thema van de uitvoering die Christelijk Vocaal en Instrumentaal Ensemble Ad Gloriam Dei hoopt te verzorgen op 10 juni 2017 om 20:00 uur in de Hervormde kerk.

De Ichtuskerk uit Stad aan ‘t Haringvliet nodigt u uit op vrijdag 9 juni 2017 van 19:15-21.15 uur om te komen luisteren naar een Nederlandstalige Word by Heart presentatie van het Lucasevangelie door Anneke Ndecheck – Klugkist.

Zaterdag 27 mei wordt er op Flakkee een rondrit gehouden met ruim 60 historische tractoren: 'Rondje Karre 2017'. De rit start om 10 uur in Stellendam en rond 11 uur 's morgens rijden de tractoren over de Zeedijk door Stad!

De afgelopen jaren heeft Stad aan ’t Haringvliet naam gemaakt door de lopers van de Omloop op de Kaai te ontvangen met iets grappigs en wat persoonlijke aandacht.

Jaarlijks wordt ons eiland door de boeren versiert met prachtige aardappelbedden die net als de tulpenvelden veel bekijks trekken. Dus ook buiten de bekende Kunstkijk rond Hemelvaart is er veel kunst op ons eiland te aanschouwen.

Vanaf woensdag 17 mei 2017 is er een maand lang een tentoonstelling van werken van Marlies van Adrighem in de gang van het Diekhuus.