StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

DorpsNieuws

Stad mag dan een dorp zijn, er is toch echt van alles te beleven. Vandaar dat deze nieuwssite regelmatig wordt bijgewerkt. Zo kunt u altijd op de hoogte zijn van de laatste dorpsnieuwtjes.

Heeft u een bericht voor deze nieuwspagina? Mail het dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

--------------------

Dinsdag 26 juni 2018 is het alweer de laatste 'Boeidag' van het seizoen. Net als voorgaande jaren organiseert inloophuis de Boei iets speciaals. Inloophuis de Boei heeft er voor gekozen om de activiteit dit keer niet in Ouddorp te laten plaatsvinden maar in Stad aan 't Haringvliet.

Net als voorgaande jaren is StadsWeb direct naar de Stadtenaren gegaan die de vlag dit jaar konden uithangen, omdat ze geslaagd zijn voor de middelbare school.

Groot feest in Stad aan ’t Haringvliet op woensdag 16 mei. Basisschool De Molenvliet kreeg namelijk als eerste school in Nederland de zesde Groene Vlag!

Vanaf 7 juli tot en met 2 september 2018 kunt u weer naar Tiengemeten met de Heicondias, de pont van Huib Bijl. Iedere woensdag, zaterdag en zondag vertrekt de pont om 11.00 uur vanuit de Stadse haven naar Tiengemeten.

Maandagavond 11 juni 2018 19.30 uur geven Jaap en Jan Maliepaard weer een DVD-presentatie in het Trefpunt. Al heel veel jaren proberen zij, door het verzamelen van beeldmateriaal, de geschiedenis van Stad en Goeree-Overflakkee levend te houden.

Het is al even geleden maar wij zijn op Koningsdag onze rode luiertas kwijtgeraakt. Vermoedelijk op het voetbalveld, maar in de kantine was niets ingeleverd. Heeft iemand iets gezien?

Op 19 maart 2018 was er in het Trefpunt een bijeenkomst voor alle inwoners over de energietransitie. De dorpsraad, woongoed Flakkee, de gemeente, Deltawind, Stedin, Wout Koppenaal en nog andere organisaties gaven hun visie over het stoppen met aardgas.

Op vrijdag 15 juni 2018 organiseert de CBS Albert Schweitzer een lentefair t.b.v het nieuwe groene schoolplein. Op de fair is van alles te doen.

Sinds maandag 14 mei 2018 is de watersportwinkel bij Jachthaven Atlantica een PostNL-punt. U kunt hier al uw postzaken regelen, zoals pakketten en brieven versturen en post- en pakketzegels kopen.

Woensdag 16 mei 2018 van 10:00 tot 12:00 uur Feest bij OBS de Molenvliet. Dan is namelijk de uitreiking van de 6e GROENE VLAG van Eco-Schools en wordt onze moestuin op het schoolplein geopend. Vier dit feestje met ons mee!