StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

DorpsNieuws

Stad mag dan een dorp zijn, er is toch echt van alles te beleven. Vandaar dat deze nieuwssite regelmatig wordt bijgewerkt. Zo kunt u altijd op de hoogte zijn van de laatste dorpsnieuwtjes.

Heeft u een bericht voor deze nieuwspagina? Mail het dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

--------------------

Op de Tilsedijk tussen Stad aan 't Haringvliet en Den Bommel heeft zaterdag 19 augustus 2017 een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. De hulpdiensten werden hiervoor omstreeks 18:00 uur opgeroepen. Volgens de politie had de bestuurder net de Omloop van Goeree-Overflakkee uitgelopen.

Zondagavond 13 augustus 2017 rond 18:30 uur reed er een auto bij de tuintjes/hofjes van Stad aan't Haringvliet. De auto viel bewoners op: "Het was een auto die er niet hoorde."

Diverse hulpdiensten zijn vrijdagmorgen 4 augustus 2017 uitgerukt naar de Oudelandsedijk tussen Middelharnis en Stad aan 't Haringvliet.

Marieke ten Tuijnte uit Stad aan 't Haringvliet heeft ons een brief ingezonden waarin ze oproept om een petitie te ondertekenen.

"Komen jullie er even bij jongens?'', roept Jan Dupree (68). Wout Melaard (69) komt vanuit het bijna kniehoge bonenveld, terwijl tussen de rijpe pruimenbomen het hoofd van George Hainley (68) verschijnt.

De peuters van peuterspeelzaal Peuterstad en de kleuters van o.b.s. de Molenvliet uit Stad aan ‘t Haringvliet werkten samen aan een thema van 'Boekenpret', dit is een taalstimuleringsproject, met medewerking van de bibliotheek.

Op een warme en droge dag besef je eens te meer dat schoon en betrouwbaar drinkwater heel belangrijk is.

Dit jaar waren er zes leerlingen die zowel het schriftelijk examen als het praktisch examen in Middelharnis, Sommelsdijk en Stad aan 't Haringvliet foutloos wisten te maken.

Ieder jaar weer een feest om de geslaagden van het voortgezet onderwijs te mogen interviewen. De meesten ken ik nog van de peuterspeelzaal toen ik daar invalleidster was.

Uit een loods aan de Tilsedijk is tussen zaterdagmiddag 3 juni en dinsdagochtend 6 juni 2017 een trailer inclusief boot weggenomen. Zie foto.