StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

DorpsNieuws

Stad mag dan een dorp zijn, er is toch echt van alles te beleven. Vandaar dat deze nieuwssite regelmatig wordt bijgewerkt. Zo kunt u altijd op de hoogte zijn van de laatste dorpsnieuwtjes.

Heeft u een bericht voor deze nieuwspagina? Mail het dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

--------------------

Thee & Siroop, de speelgroep op Stad voor kindjes van 0-4 jaar, heeft in de afgelopen jaren al heel wat kindjes en ouders samengebracht. Dit zetten we graag voort, alleen komen we op dit moment begeleiding tekort.

Weggebruikers worden gewaarschuwd voor de modderige bermen langs de wegen op ons eiland. Na een klus op de voetbalwei te Stad aan 't Haringvliet zakte een vrachtwagen te diep in de modder. Ze krijgen hem niet weg dus er wordt hulp van een kraanwagen ingeroepen.

Sinds afgelopen vrijdagavond (29-11-2019) zijn 2 van de 3 kittens verdwenen van ons erf. Het zijn 2 grijs gestreepte katjes. We maken ons zorgen. Wie heeft ze gezien of onderdak geboden?

Aan de Vrouwtjesweg te Stad aan 't Haringvliet is op woensdagmiddag 27 november 2019 in een woning, een hennepkwekerij aangetroffen.

Op 29 november 2019 kunt u in het Trefpunt komen genieten van films en dia’s van de alom bekende gebroeders Maliepaard. Op Stad behoeven zij eigenlijk geen aanbeveling meer. Er zal die avond ook een heerlijk buffet gepresenteerd worden voor de inwendige mens, zodat u geen honger hoeft te lijden.

Vanaf dinsdag 12 november 2019 is de zwerfboekenkast bij onze school aan de Aleijd van Puttenstraat geopend!

Op donderdag 7 november 2019 was er voor alle leerlingen van basisschool OBS De Molenvliet in Stad aan 't Haringvliet een ontbijt.

Met steun van het Nipius Roos Fonds is er iedere maand een nieuwe expositie van 10 foto's in de wissellijsten in het Trefpunt in Stad aan 't Haringvliet.

Door de zware hagel op zaterdag 20 juli 2019 zijn onze winterwortelen beschadigd. De vele regen afgelopen weken heeft ook geen goed gedaan aan onze wortelen. Zelf kunnen we ze niet rooien aangezien het heel nat op het land is en de leverancier ze niet wil afnemen.

Deze week stond extra in het teken van sporten op onze school. Samen met het GO Sportteam van de Gemeente Goeree Overflakkee hebben we een programma samengesteld.