StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

SportNieuws

Sport en Stad, een hechte combinatie. Niet alleen het aan de Vrouwtjesweg gelegen sportpark D'n Berg is hiervan het toonbeeld. Ook de activiteiten van verenigingen als MH-SD en de prestaties van diverse Stadse sporters geven er blijk van. In deze rubriek maken we nader kennis met het fenomeen Sport in Stadse context.

Heeft u een bericht voor deze nieuwspagina? Mail het dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

----------

Behoudens twee uitstapjes naar NSVV, eerst voor drie seizoenen en later nog eens een jaartje, voetbalt hij al bijna 20 jaar in het eerste elftal van SNS, de vierdeklasser uit Stad aan ’t Haringvliet.

Er lopen drie chihuahua’s in huis, die de bezoeker luidruchtig begroeten. Maar zij zijn niet de reden van het bezoek. Dat is Buddy, de Mechelse herder van Leo Looij. Die heeft recent een certificaat in de wacht gesleept wat maar voor weinig honden is weggelegd.

Over ongeveer een maand zal Jin Mu Kwan Grootmeester Lim Chae Kwan de Flakkeese hapkidovereniging Jinmu Kwan Nederland bezoeken. Het is het eerste bezoek van Grootmeester Lim aan zowel Europa als aan Nederland.

Leo Looij heeft zaterdag 9 oktober 2021 met zijn hond Buddy het certificaat PH2 gehaald. Dit is het moeilijkste en zwaarste diploma politiehond wat er wereldwijd gehaald kan worden.

Op vrijdagavond 13 augustus 2021 was het zover. De eerste examens bij hapkidovereniging Jinmu Kwan Nederland sinds tijden konden worden afgelegd. En dat nog wel bij TotalBody Healthcentre op vrijdag de 13e!

Het onderwerp van de eerdere aflevering van het wissellijstenproject van het Trefpunt was P.V. De Rode Duif. Hierbij een interview met een duivenmelker.

Het onderwerp van de eerdere aflevering van het wissellijstenproject van het Trefpunt was P.V. De Rode Duif. Deze is met hulp van Huib van der Valk samengesteld. In dit artikel vertelt hij de geschiedenis van de Rode Duif.

Hapkidovereniging Jinmu Kwan Nederland heeft een geslaagde serie examens bij Total Body Health Centre achter de rug.

U kunt bij Jumbo Middelharnis sparen voor onze vereniging. Voor elke €10,- die u besteedt ontvangt u een spaarpunt. Deze spaarpunten kunt u toekennen aan een school/vereniging van uw keuze.

Vorig jaar hebben Leo Looij en zijn hond Buddy samen hun certificaat "Politiehond 1" gehaald. Dit jaar hebben ze hun diploma objectbewaking gehaald.

Stichting Zijn organiseert 55+ gymnastiek in een aantal dorpen. Stad kan daar ook gebruik van maken en dat willen we graag organiseren als daar voldoende belangstelling voor is.

Afgelopen woensdag 2 september 2020 zijn vier dandiploma’s uitgereikt aan studenten van hapkidovereniging Jinmu Kwan Nederland.

Onverwachts moest de enige trainer van het JO12 team van SNS vanwege privéomstandigheden stoppen, een week voordat zij weer moeten gaan voetballen. Stoppen komt nooit goed uit, maar dit is wel heel ongelukkig.

Afgelopen 1 augustus werd alweer de 7e Grote Prijs van P.V. de Combinatie uit Middelharnis gevlogen. Er werd gekozen voor de fond vlucht vanuit Barcelona. Het is met afstand de zwaarste beproeving in de duivensport: wedvlucht Barcelona.