StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Beste ouders en kinderen van Stad aan ‘t Haringvliet,
Gisteren heb ik een bezoek gebracht aan jullie dorp, het kostte wat moeite omdat het weer niet meewerkte. Vandaar dat wij, om de mist voor te zijn, al eerder waren aangekomen.

Sint op hondenslede

Na onze gebruikelijke nacht van cadeautjes rondbrengen mochten we, in overleg met meneer en mevrouw Rib van de Argus, aan boord even uitrusten en slapen. Zodra we de muziek hoorden aankomen gisterenmiddag waren wij op slag wakker.

Toen we aan dek kwamen zagen we al die kinderen en ouders al in de mistige regen staan. Ook was ik zeer vereerd dat ik in de hondenslede mocht plaatsnemen. Wat een belevenis was dat!

Na de rondrit door het dorp, waar ik alle oude bekenden weer kon begroeten, kwamen wij aan bij het Trefpunt. Ik ging nog even langs bij Sjaak van Bergen die zijn verjaardag vierde. Daarna kon het feest beginnen. Nou wat een gezellig feest was het weer; veel gezang, een leuke dans en een heuse polonaise door de zaal. Gelukkig kwam ook de Zoekpiet en de IPiet met de Ipad weer terug en toen kon ik iedereen gelukkig weer toespreken en cadeautjes uitdelen.

Ik dank alle ouders, kinderen en vrijwilligers voor deze hartelijke ontvangst. En namens Stichting Ons Trefpunt wil ik vragen of er mensen zijn die volgend jaar (weer) willen helpen met dit feest. Ze van harte welkom zijn om zich aan te melden; het clubje wordt steeds kleiner en dus wordt het steeds lastiger om activiteiten te organiseren.
Ik doe daarom een dringend beroep op de Stadtenaren: Meldt u aan bij deze stichting, al is het maar voor een uur per jaar.

Tot volgend jaar maar weer.

Heel veel groeten van Sinterklaas en zijn Pieten



Foto's van de intocht staan in het fotoboek.
Wilt u uw mening kwijt over Sinterklaas of Ons Trefpunt? Zet het dan op het forum! (om spam te voorkomen moet u eenmalig een registratie doorlopen als u dat nog niet heeft gedaan)

-update-
Er is inmiddels een leuke dvd beschikbaar van de intocht van Sinterklaas en het feest in het Trefpunt. Deze is te bestellen voor 5 euro via telnr. 612999 of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag vooraf betalen bij het bestellen.