StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

December 2012 belooft weer een gezellige maand te worden, zo ook in het Trefpunt. Stichting Ons Trefpunt organiseert ook deze maand allerlei leuke activiteiten voor jong en oud.

Logo Ons Trefpunt

Kinder Kerstmiddag
Zo is er op woensdag 12 december een Kinder Kerstmiddag. Er wordt dan een kerstfilm vertoond. De Kinder Kerstmiddag duurt van 14.00 tot 15.30 uur. De toegang, inclusief consumpties, is € 1,50.

Jeugdinloop
Op vrijdag 14 december is er weer jeugdinloop voor de jeugd van 10 jaar en ouder. Je kunt er allerlei spelletjes doen zoals gamen, poolen en nog veel meer. Voor meiden hebben we die avond ook een eigen meidenavond met fotoshoot in kerstsfeer. Dit is van 19.00 tot 21.30 uur, toegang gratis, consumpties te koop.

Kerststukjes maken in de Speelotheek.
Op vrijdag 21 december is iedereen (ouders, kinderen, opa’s, oma’s) welkom in het Trefpunt om gezellig met zijn allen kerstukjes te maken. Wat is er leuker dan een zelf gemaakt kerstukje in huis? Neem je eigen potje of bakje en eventueel nog wat versiering mee, wij verzorgen de rest. Toegang, inclusief versnaperingen, € 1,50. Tussen 13.30 en 16.30 uur kunnen de stukjes gemaakt worden.

Kerstbingo
Op vrijdagavond 21 december is er in het Trefpunt een gezellige Bingo in kerstsfeer. Deze avond is bedoeld voor 12 jaar en ouder met natuurlijk leuke prijzen in de kerstsfeer. De bingo start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 22.30 uur. Toegang gratis, koffie en thee gratis, bingokaarten te koop en verdere consumpties te koop.

Kinderspeelland
Op zaterdag 29 december is er een Kinderspeelland. Deze middag is voor kinderen van 1 tot en met 12 jaar. Het Trefpunt wordt omgetoverd tot indoorspeelland door springkussenverhuurbedrijf www.springgoedkoop.nl.
Er zijn springkussens, er is een ballenbak en spelletjes. Genoeg voor een gezellig middagje in de kerstvakantie. De toegang voor kinderen is € 3,75, inclusief 1 consumptie. Ouders kunnen gratis naar binnen. Het meedoen is op eigen risico en onder begeleiding van de ouders.

Ladies Night
Op vrijdag 25 januari 2013 is er ladies night in het Trefpunt, dus zet vast in de agenda.

Verder wil het bestuur en alle vrijwilligers van Stichting Ons Trefpunt u vast fijne Feestdagen wensen en een gezond en actief 2013.

PS: Heeft u nog geen goede voornemens voor 2013? Kom eens helpen bij een activiteit! Of heeft u een goed idee? Meldt u dan aan voor de activiteitencommissie! Ook voor de (vrijwillige) schoonmaak en onderhoud in het Trefpunt kunnen we nog wel wat handen gebruiken.

Alle activiteiten kunt u ook terugvinden in de agenda. Op het forum kunt u meepraten over de activiteiten van Stichting Ons Trefpunt.